Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Neemia – un mesaj pentru vremea sfârşitului

T. Austin Sparks

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 9 puncte.
9,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 9 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

„Câți dintre noi cunoaștem, în viețile noastre, bogățiile lui Cristos și câți ne aflăm în acea poziție incorectă de a fi nevoiți să trăim din bogățiile altora? Adică, dacă toate lucrurile exterioare ce țin de ajutorul spiritual ne-ar fi luate – strângerile laolaltă, părtășia etc. – câți dintre noi am descoperi că am trăit potrivit chemării noastre și, în ultimă instanță, independent de toate aceste lucruri? Deși ne bucurăm de ele, ne folosim de ele, Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru ele, totuși nu lucrurile exterioare sunt cele care alcătuiesc viața noastră, ci cunoașterea noastră despre cât de prețios este Domnul… Sunt destul de sigur că Domnul va cere, la vremea sfârșitului, ca fiecare copil al Lui să-L cunoască pe El într-un mod personal, lăuntric, pentru a-și găsi în El toate resursele și satisfacția și, chiar dacă lucrurile exterioare ne pot fi luate, se pot prăbuși, ne pot dezamăgi, noi să ne găsim plinătatea în Cristos.

Ești independent de alții? Ești datornic? Trăiești în întregime din ceea ce îți dau alții; aceasta este calea prin care ești susținut? Sau trăiești din ceea ce primești de la Domnul? Dacă da, dacă ai ceva ce este al tău, atunci vei avea ce să dai altora; nu te afli în postura unui cerșetor, a unui sărac, așa cum erau acești oameni. Eu mă bucur foarte mult că Neemia i-a răscumpărat pe oamenii care fuseseră vânduți în robie și i-a repus în drepturi. Mă bucur foarte mult că Neemia a pus capăt acestei afaceri de ipotecare și de vânzare a copiilor lor pentru a-și menține propria viață și a avut grijă ca fiecare om să poată sta pe propriile picioare înaintea lui Dumnezeu. Aceasta reprezintă o mișcare din vremea sfârșitului, căci am trăit mult prea mult timp numai din lucrurile exterioare ale harului și mult prea puțin din ceea ce Domnul Însuși este pentru noi.”

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27061
Autor T. Austin Sparks
Editura Lampadarul de aur
Nr. pagini Nu
Dimensiuni 13 x 20 cm
Anul publicarii 2021
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.