Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Destinat sa domnesti - Devotional. Reflectii zilnice pentru succes fara efort, intregire si traire victorioasa

Joseph Prince

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte.
49,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

In aceasta lume in care totul se desfasoara in ritm rapid, in care multe lucruri incearca sa ne atraga atentia, Isus ne spune ca avem nevoie doar de un singur lucru – sa stam la picioarele Lui si sa Il lasam sa ne slujeasca prin Cuvantul Sau.
Destinat sa domnesti Devotional te ajuta sa faci exact acest lucru, prin citirea meditatiilor zilnice, care te vor adanci in harul lui Dumnezeu si in adevarurile noului legamant. Vino sa cunosti inima plina de dragoste a Tatalui fata de tine, precum si perfectiunea lucrarii terminate a lui Isus. Fiecare meditatie inspira credinta, in timp ce trateaza aspecte practice precum intelepciunea, vindecarea, asigurarea tuturor nevoilor si protectia.
Astepta-te sa experimentezi dragostea si harul uimitor al lui Dumnezeu pe masura ce te hranesti cu Cuvantul Sau prin aceste meditatii si incepe sa te vezi ca fiind o persoana care se bucura de implinire si traire victorioasa!

JOSEPH PRINCE este una dintre cele mai cunoscute voci din intreaga lume care predica evanghelia harului. Este pastor senior al Bisericii Noua Creatie din Singapore, un vorbitor de renume international si autor al mai multor carti crestine best seller, cum ar fi Destinat sa domnesti, Puterea credintei corecte si Revolutia harului. Joseph are o casnicie fericita cu Wendy si doi copii. Mai multe informatii despre Joseph Prince si cartile sale sunt disponibile pe www.josephprince.ro. Joseph Prince este una dintre cele mai cunoscute voci din intreaga lume in ceea ce priveste raspandirea Evangheliei harului - mai ales prin cartile si programele sale de televiziune si ca vorbitor la conferinte. Timp de peste doua decenii, a predicat cuvantul lui Dumnezeu intr-un mod nou si revigorant, subliniind maretia lui Isus. El este pastor senior al Bisericii Noua Creatie (New Creation Church) din Singapore, o comunitate vibranta care aduna in fiecare duminica mai mult de 32.000 de inchinatori. Serviciul sau de televiziune, Joseph Prince Ministries, are scopul de a-i edifica si inspira pe oameni prin Evanghelia lui Isus Cristos. Mai multe informatii despre aceasta carte si materiale suplimentare ale lui Joseph Prince sunt disponibile pe www.josephprince.ro.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25337
Autor Joseph Prince
Editura Goldbooks
Nr. pagini 380
Dimensiuni 15,2 x 22,8 cm
Anul publicarii 2018
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta rigida
Legare coasere
Limba Romana
ISBN 978-3959333184

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.