Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Cristos este toate evenimentele si lucrurile spirituale. Sa-L castigam pe Cristosul atotinclusiv

Watchman Nee

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 9 puncte.
9,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 9 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Viata crestina este centrata pe castigarea lui Cristos, nu pe castigarea lucrurilor, fie ele chiar lucruri spirituale. Conform dorintei si planului lui dumnezeu, El a stabilit ca Fiul Sau, Domnul nostru Isus Cristos, sa fie toate evenimentele si lucrurile spirituale. Atunci cand credinciosii Il ating pe Cristos, ei ating realitatea tuturor evenimentelor si lucrurilor spirituale, iar atunci Cand Il castiga pe El, ei castiga tot ceea ce a pregatit dumnezeu pentru cei care Il iubesc. Fara o viziune a Cristosului atotinclusiv, chiar si cea mai sincera cautare a lui Dumnezeu poate fi dirijata in mod gresit spre castigarea invataturilor bune, a virtutilor pozitive si a cresterii spirituale, toate putand fi separate de Cristos care este calea, adevarul si realitatea. Cartea "Cristos este toate evenimentele si lucrurile spirituale" prezinta cinci mesaje care sunt centrate in slujba lui Watchman Nee. Aceste mesaje sustin si onoreaza preeminenta lui Cristos in Biblie si in experienta credinciosilor.

CUPRINS

Introducere
1. Cristos este calea, adevarul si viata
2. Cristos este invierea si viata
3. Cristos este painea vietii si lumina vietii
4. Cristos este evenimentele si lucrurile lui Dumnezeu
5. Doar Cristos — nu evenimente sau lucruri

INTRODUCERE

CRISTOS SAU ALTCEVA?

Urmatoarele cinci capitole reprezinta mesaje tinute de slujitorul Domnului cu ceva timp in urma. Datorita urgentei nevoi prezente a tuturor sfintilor de pretutindeni de a auzi acest fel de mesaje, le-am publicat astazi.
Conform dorintei, planului si rascumpararii lui Dumnezeu, El a randuit ca Fiul Sau, Domnul nostru Isus Cristos, sa fie toate evenimentele si lucrurile spirituale. Atunci cand omul II atinge, el atinge realitatea tuturor evenimentelor si lucrurilor spirituale. Dupa ce omul il castiga, el castiga toate lucrurile spirituale pe care Dumnezeu le-a pregatit pentru el. Dar omul L-a inlocuit cu multe asa-numite lucruri spirituale. Desi in ochii omului aceste numeroase lucruri ii apartin Lui, ele nu sunt El. Dimpotriva, sunt o inlocuire a Sa. De aceea nu ii ofera omului un ajutor real in viata sa spirituala.
Ne confruntam cu o problema serioasa! Ce urmarim noi? Ce stim si ce am obtinut in domeniul spiritual? Cristos, sau altceva? Daca este vorba despre Cristos, atunci atingem realitatea pe care Dumnezeu a stabilit-o pentru noi. Dar daca este vorba despre altceva, oricat de bun sau valoros ar fi, atingem doar lucruri fara sens si neprofitabile!
Astazi Cristos este Duhul. Pentru a-L atinge, trebuie sa fim in duh. Putem sa ne folosim mintea pentru a atinge lucrurile care sunt separate de El. Dar pentru a-L atinge trebuie sa ne atingem duhul. Pentru a atinge lucrurile care sunt separate de El avem nevoie doar de zel omenesc si de inteligenta. Dar pentru a-L atinge pe El avem nevoie de revelatie de la Dumnezeu. Trebuie sa privim la El pentru a primi indurarea si harul Sau!

-- Witness Lee
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25015
Autor Watchman Nee
Editura Curentul vietii
Nr. pagini 74
Dimensiuni 14,4 x 20,7 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.