Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Ce este o biserica reformata?

Malcolm Watts

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 12 puncte.
12,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 12 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"O adevărată biserică, reformată conform Cuvântului lui Dumnezeu, este locuinţa lui Dumnezeu, care susţine şi afirmă adevărul pe care El a dorit să-l reveleze", scrie autorul, Malcolm Watts. Apoi Watts priveşte specific la fundamentele credinţei reformate şi explică, atât biblic, cât şi istoric, trăsăturile unei biserici reformate, doctrinele şi practicile ei în închinare, în conducerea bisericii, în disciplina bisericii şi în evanghelizare. Atât pentru credincioşii care tocmai au descoperit credinţa reformată, cât şi pentru cei cărora trebuie să li se reamintească trăsăturile ei distinctive, acest manual oferă cititorilor răspunsuri solide la întrebarea ce înseamnă să fii reformat.

„In aceste zile, termenul reformat se aplică multor credinţe şi practici care nu sunt reformate. Malcolm Watts oferă un ghid minunat, astfel încât cei neiniţiaţi să poată cunoaşte cum arată credinţa reformată istorică în doctrină şi practică. Totuşi, această carte este un ajutor extraordinar şi pentru cei bine informaţi ca memorator şi index de teologie reformată - biblică, confesională şi practică."

-- J. V. Fesko, decan şi profesor asociat de teologie sistematică şi istorică, Westminster Seminary, California

„In sfârşit - o carte de mici dimensiuni, temeinică, concisă şi totuşi substanţială referitoare la fundamentele credinţei reformate, la eclesiologia reformată şi la evanghelizarea reformată. Pastorii ar trebui să aibă grijă să ceară în comitete sau la şedinţe să i se ofere fiecărui membru sau fiecărei familii câte un exemplar. Conţinutul biblic, învăţăturile sfinte, percepţia provocatoare şi aplicaţiile ei pastorale calde sunt exact ce are nevoie Biserica în ziua de azi. Nu cunosc un manual reformat de bază mai bun pentru credincioşi."

-- Joel R. Beeke, rector şi profesor de teologie sistematică şi omiletică, Puritan Reformed Theological Seminary

MALCOLM H. WATTS este pastor al Bisericii Emanuel din Salisbury, Anglia. Este, de asemenea, preşedintele Trinitarian Bible Society şi al Bible League Trust.

Mesajul Bisericii este Evanghelia. Această Evanghelie conţine afirmaţii referitoare la iubirea minunată a lui Dumnezeu, la scopul Său de a-i mântui pe păcătoşi, la numirea Fiului Său ca Răscumpărătorul lor, la necesitatea unirii cu El şi la justificarea ce duce la viaţă.

Evanghelia mai conţine şi promisiuni preţioase despre mântuire, oferte sincere de îndurare şi invitaţii insistente de a crede în Domnul Isus Hristos. Această Evanghelie trebuie predicată… ca proclamare deschisă a adevărului lui Dumnezeu în lume (Romani 10:15; 1 Corinteni 1:21). Mai poate fi făcută şi în particular prin mărturisire (Fapte 18:26: 22:12-16).

Indiferent cum este comunicat verbal, este nevoie ca Duhul Sfânt să-i trezească pe cei morţi în păcate, să-i conştientizeze de pericolul în care se află ca păcătoşi condamnaţi şi să-i convingă să creadă din toată inima în Isus Hristos, singura lor speranţă în timp şi eternitate. Cât de multă confuzie pare să existe astăzi în privinţa acestui mesaj!


Cuprins

Prefata
Multumiri
1. Trasaturile unei biserici reformate
2. Accentele majore ale doctrinei reformate
3. O perspectiva corecta asupra inchinarii
4. Conducerea Bisericii
5. Disciplina in doctrina Bisericii Reformate
6. Evanghelizarea reformata
7. Pastrarea credintei reformate
Index scriptural

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25079
Autor Malcolm Watts
Editura Multimedia
Nr. pagini 154
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2014
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-973-7604-26-2

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.