Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Ascensiunea. Un devoțional pe un an pentru adolescenți și tineri

Ruth Chesney

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 59 puncte.
59,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 59 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

În cartea de față vei găsi subiecte diferite – creație și apologetică, biografii, lecții practice pentru trăirea creștină zilnică și studii despre personaje și învățături biblice. Unele dintre subiecte vor fi lecturi ușoare, altele îți vor pune puțin mintea la lucru. Unele vor fi încurajatoare, în timp ce altele vor da naștere unui sentiment de vinovăție. Și deși nu vor fi relevante toate textele pentru toți cititorii, fiecare a fost scris având în vedere progresul tău spiritual.
Chiar dacă această carte a fost gândită pentru a fi citită zilnic, ea nu înlocuiește Biblia! Citirea Cuvântului lui Dumnezeu și rugăciunea sunt esențiale pentru un creștin și nu ar trebui să fie neglijate. Aceste devoționale sunt numai suplimente care te pot ajuta în viața ta de creștin. Dacă trebuie să alegi între citirea Bibliei și citirea acestei cărți, alege Biblia, de fiecare dată.
Dacă nu ești creștin – dacă nu L-ai acceptat până acum pe Cristos ca Mântuitor personal – îți recomand din toată inima să Îl cunoști. El nu este numai un Mântuitor extraordinar, El este și cel mai bun prieten pe care Îl poate avea vreodată un tânăr (și nu numai). El îți va schimba viața, va da sens și scop vieții tale și vei avea o casă în cer pentru totdeauna.
Rugăciunea mea și nădejdea mea pentru tine este ca, în timp ce citești această carte, să faci și tu asemenea apostolului Pavel – să uiți ce este în urmă și să cauți cu orice preț să mergi înainte, „alergând mai departe spre țintă pentru premiul chemării înalte a lui Dumnezeu în Cristos Isus“ (Filipeni 3:13, 14, ESV).
Cristos – și numai El – merită toată lauda!

Pentru El și pentru gloria Lui,
Ruth Chesney
 
Cartea aceasta oferă resurse spirituale simple, inspirate din Scriptură, pentru fiecare zi a anului. Fiecare pagină poate fi citită în câteva minute. Adolescenții se confruntă cu probleme specifice vârstei lor și materialul de față, ales cu mare grijă, le va fi de folos în călătoria lor spirituală. Cu toții avem nevoie de o dietă variată, care să ne ajute să ne dezvoltăm și să creștem, iar ideile zilnice din devoțional acoperă o mulțime de teme și subiecte. Această carte interesantă va stârni dorința de a medita cu mai mare atenție și concentrare asupra Cuvântului lui Dumnezeu și de a merge pe urmele pașilor Căpitanului.

Craig & Hannah Munro
 
***
 
Ruth dă dovadă de o capacitate reală de înțelegere a tiparului de gândire și a problemelor adolescentului creștin din zilele noastre. Ea abordează multe subiecte într-un stil colocvial, atractiv pentru mintea adolescenților, fără să compromită în vreun fel reverența pentru Dumnezeu. Lectura acestei cărți va inspira în tânărul credincios respect pentru Dumnezeu, dragoste pentru Mântuitorul și dedicare față de Cuvântul lui Dumnezeu.

Jack & Lillian Hay
 
***
 
O selecție minunată de lecturi zilnice atractive, concise, fiecare pornind de la un verset biblic, care explică adevăruri esențiale în moduri diferite. Include istorisiri biografice, exemple din viața de zi cu zi, date științifice și anecdote personale. Mi-a făcut mare plăcere să citesc cartea. Cititorii vor descoperi că este ușor de înțeles, practică, are o notă personală, umor, pe alocuri, fiind în același timp corectă din punct de vedere biblic, înțesată de referințe folositoare și dovezi care să le susțină. Fără îndoială, cartea aceasta se va dovedi un sprijin minunat pentru creșterea spirituală a tinerilor creștini pe parcursul unui an întreg.

Eunice Wilkie
Produse Asociate

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 30098
Autor Ruth Chesney
Editura Stephanus
Nr. pagini 396
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2023
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-698-073-9

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.