Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Pietre vindecatoare. Trilogia vindecarii - 1

Nancy Rue si Stephen Arterburn

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 37 puncte.

Pret normal: 39,00 Lei

37,05 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 37 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"...o povestire despre incercarea credintei intr-o lume a pacatului si ispitei. Poate schimba si viata ta, cum a schimbat-o pe a mea."

-- Angela Hunt, romanciera crestina de succes

Cu un clic al aparatului de fotografiat, viata personala a lui Demi ajunge in paginile ziarelor. Ea nu stie inca, dar vindecarea ei tocmai a inceput.

Profesoara la un colegiu crestin, Demitria Costanas jura sa puna capat aventurii amoroase cu un coleg. Cedeaza insa ispitei, chiar daca pentru ultima data, iar un fotograf ascuns surprinde pe pelicula slabiciunea ei pentru a fi expusa tuturor. Ea este literalmente femeia prinsa in adulter. Si aproape toti, inclusiv ea insasi, au o piatra de aruncat.
In scena intra Sullivan Crisp, un psiholog cu metode complet neortodoxe, insa cu propriul sau bagaj de probleme launtrice. El este recunoscut pentru neobisnuitul lui simt al umorului si introducerea teologiei "game show" in sedintele sale de consiliere. Le ofera totusi pacientilor ceva mai mult de atat: speranta unui nou inceput.
Fara nicio tragere de inima, cei doi incep o ascensiune, o calatorie cu incidente, plina insa de vindecare si har. Aceasta povestire, cu totul miscatoare, exploreaza felurile in care oamenii se ranesc unii pe altii si se inseala singuri, dar ne arata si mijloacele creative nelimitate pe care Dumnezeu le foloseste pentru a transforma pietrele acuzarii si ale rusinii in lucrari ale frumosului care ne conduc pe calea vindecarii.

Un debut promitator al unei serii sincere si tandre despre durere, vindecare si invitatia pe care Dumnezeu ne-o face la o a doua sansa

Contine ghid de lectura

Nancy Rue este o binecunoscuta autoare de carti pentru adolescenti si adulti, inclusiv a seriilor Christian Heritage si Lily. Nancy a fost profesoara de limba engleza, vorbitoare si colaboratoare la mai multe publicatii, iar cartile ei s-au vandut in peste un milion de exemplare. Ea si sotul ei, Jim, locuiesc in Tennessee.

Stephen Arterburn este presedintele misiunii New Life Ministries, prin care a lansat cel mai cunoscut program de consiliere crestina la distanta din Statele Unite, precum si gazda emisiunii radio cu difuzare zilnica New Life Live!, preluata de peste 140 de posturi de radio din intreaga tara, ca si prin satelit. Steve este de asemenea initiatorul conferintelor Women of Faith si a scris peste saptezeci de carti, inclusiv bestsellerul "Lupta fiecarui barbat".
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 23147
Autor Nancy Rue si Stephen Arterburn
Editura Kerigma Beletristic
Nr. pagini 346
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (14)

EvaluareComentariu de Ligia
Evaluare
Nu stiam la ce sa ma astept cand am comandat cartea, insa cum am inceput sa o citesc nu am lasat-o pana am ajuns la final. O carte despre HAR, suferinta si rodul durerii cand e lasata in mana lui Dumnezeu, si cand ai indrumarii potriviti. (Postat pe 10.01.2019)
SurprinzatoareComentariu de DAMARIS
Evaluare
O carte surprinzatoare. Nu am mai citit nimic de acesti autori, si am fost un pic reticenta cand am comandat seria, insa nu regret. Am terminat de citit prima parte in mai putin de 3 zile, si pot spune ca m-a surprins placut cartea, si chiar m-am regasit in unele aspecte. M-ai ales acela in care trebuie sa ne iertam pt. greselile din trecut cand, chiar daca Dumnezeu iarta, noi nu putem face acest lucru, si sa invatam ca exista viata si dupa, si ca avem dreptul la o a doua sansa. De abia astept sa citesc celelalte doua parti ale seriei. (Postat pe 20.03.2018)
EvaluareComentariu de Camelia
Evaluare
Am citit aceasta carte! Nu ma asteptam sa fie asa de frumoasa! E absolut speciala! E imposibil sa nu te regasesti in ea! O recomand cu cea mai mare caldura! Si celelalte doua carti din serie sunt superbe! (Postat pe 29.10.2017)
Comentariu de victor m
Evaluare
Viata e reala zilnic suntem luati de val si totusi uitam ca la cirma tuturor lucrurilor este Cel ce a pariat pe noi punind ca ramasag chiar viata Lui Domnul Hristos. Chiar daca anumite carti par simpla literatura beletristica totusi Dumnezeu iti poate vorbi prin ele ba mai mult iti schimba viata. Cu atit mai mult cind autorul este si crestjn citeste nu ai ce pierde. Daca nu ti-a placut nu-i bai dar daca da atunci da-o mai departe. Succes tuturor celor care se ocupa de aducerea acestei literaturi minunate multe binecuvintari si celor ce admnistreza acest site.Domnul cu voi si cu casa voastra. Sa ne veden in ceruri cu totii! Amin! (Postat pe 21.04.2013)

De la 11 la 14 din totalul de 14

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.