Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Dragoste intr-un vas spart. Seria "Comorile dragostei Sale" 3

Mesu Andrews

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte.
49,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

O impresionanta poveste despre intimitate, respingere, tradare si... speranta

Osea primeste o grea porunca din partea lui Dumnezeu -- aceea de a se casatori cu o prostituata si de a arata astfel poporului lui Dumnezeu cat de profunda este dragostea pe care o poarta El lui Israel. Cand se duce sa proclame mesajul Domnului in Israel, Osea afla ca femeia pe care este calauzit sa o ia de sotie este chiar Gomera, prietena lui din copilarie. Dar o gaseste zdrobita si supusa abuzurilor si deloc dispusa sa se increada in el sau in Dumnezeul lui. Cand insa casatoria cu Osea ajunge sa fie unica ei cale de scapare, Gomera face ceea ce se pricepe cel mai bine sa faca -- supravietuieste. Poate oare iubirea lui Osea pentru Dumnezeu si dragostea lui Dumnezeu fata de Israel sa restaureze sufletul frant al Gomerei?
Imbinandu-si intr-un mod impresionant cercetarile aprofundate si maiestria de a depana povesti, Mesu Andrews aduce la viata una dintre cele mai tulburatoare si fascinante povesti ale iubirii si iertarii confruntate cu tradari neinchipuit de dureroase.

Aprecieri pentru Mesu Andrews

"Cercetarile intreprinse de Andrews se reflecta in fiecare pagina, sapand adanc in arhivele culturale, istorice si biblice pentru a da nastere acestei povesti fascinante, cu multiple fatete."

-- CBA Retailers + Resources, despre romanul "Dragoste din cenusa"

"Andrews tese o poveste frumoasa, transportandu-i pe cititori intr-un Ierusalim antic, cu o bogata istorie, care insa intampina dificultati in urmarea singurului Dumnezeu adevarat. Romanul acesta este temeinic documentat si bine scris."

-- RT Book Reviews, 4 ½ stele, despre romanul "Cantecul sacru al dragostei

"Andrews insufla viata personajelor sale."

-- Library Journal, despre romanul "Cantecul sacru al dragostei


Mesu Andrews este autoarea romanelor "Dragoste din cenusa" si "Cantecul sacru al dragostei" si castigatoarea premiului ECPA 2012 pentru cel mai bun autor nou. Ea este o vorbitoare activa care s-a dedicat trup si suflet studiului pasionat si intens al Scripturii si care, punandu-si in valoare profunda intelegere si dragoste de Cuvantul lui Dumnezeu, aduce la viata, inaintea cititorilor ei, universul biblic. Scriitoarea locuieste in Washington.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 23910
Autor Mesu Andrews
Editura Kerigma Beletristic
Nr. pagini 410
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (5)

EvaluareComentariu de Rodica
Evaluare
Povestea de dragoste dintre Osea si Gomera ne ilustreaza iubirea pe care Dumnezeu o are pentru copii Lui, chiar si pentru cei mai indaratnici. (Postat pe 13.05.2023)
Foarte interesantaComentariu de Magdalena
Evaluare
Ma uimeste felul in care autoarea a reusit sa scrie o carte atat de stufoasa dintr-o relatare biblică atât de scurtă precum cartea lui Osea. Extrem de interesanta. Singura parere de rau a fost că s-a terminat când a fost mai frumos! Ar necesita volumul 2! ???? (Postat pe 03.06.2021)
evaluareComentariu de Mihai
Evaluare
Cartea m-a dus cu gandul la romanul "Rascumparata prin iubire" Desi i-a fost extrem de greu, Osea a invatat sa o iubeasca pe Gomera in ciuda faptului ca ea a incercat sa isi traiasca viata la fel ca inainte de casatoria lor. (Postat pe 16.11.2020)
FrumoasăComentariu de Maria
Evaluare
O carte ce mi-a amintit de ”Răscumpărată prin iubire” de Francine Rivers. Unii oameni chiar ascultă glasul lui Dumnezeu și își trăiesc viața după voia lui. Asta am învățat din carte. O lecție ce ar trebui aplicată de fiecare om. (Postat pe 04.08.2018)
evaluareComentariu de Andreea
Evaluare
o carte frumoasa care arata ce dragoste mareata are Dumnezeu pentru fiecare din noi! (Postat pe 07.11.2017)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.