Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Destinul lui Katie Calloway. Seria "Pădurile din Michigan" – 1

Serena Miller

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte.
39,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Inima ei își caută refugiul în adâncul pădurii.
Oare necazurile o să-i piardă urma aici?

Războiul Civil s-a sfârșit, dar nu și acasă la Katie Calloway.
Ca să se apere, pe ea și pe frățiorul ei, de soțul cel violent și imprevizibil, fuge în nordul țării, îngropându-și urmele într-o exploatare forestieră, unde se angajează ca bucătăreasă.

Proprietarul exploatării, Robert Foster, se întreabă dacă tânăra și frumoasa femeie va putea să facă față muncii grele și condițiilor aspre de viață din pădurea îndepărtată, în timpul iernii.

Katie, la rândul ei, se întreabă dacă-și va putea ține trecutul secret față de bărbatul pe care începe, treptat, să-l iubească.
Cu grație și iscusință, Serena Miller readuce la viață vremuri demult apuse. Pădurea pură și înzăpezită, băieții de șantier bătăuși și grosolani, plita caldă a sobei și delicioasa plăcintă cu mere—toate detaliile sunt zugrăvite perfect, transpunând cititorul într-un cadru romantic și primejdios, deopotrivă.


„Înzestrat cu detalii istorice fascinante și personaje autentice, romanul Destinul lui Katie Calloway m-a captivat de la prima pagină. Povestea cursivă, desfășurată în decorul magnific al pădurilor din nord, vă va menține interesul viu de la început până la sfârșit. Miller scrie genul de ficțiune istorică intensă care mie îmi place foarte mult—înțesată cu o puzderie de meandre romantice, ce te țin cu sufletul la gură. O carte ce nu trebuie ratată!“

-- Laura Frantz, autoarea romanului The Colonel’s Lady

„O poveste fascinantă. Personaje magnifice. Romanul Destinul lui Katie Calloway e o poveste captivantă, presărată cu o doză generoasă de romantism, care îi face pe cititori s-o ovaționeze de pe margine pe Katie Calloway, pe măsură ce aceasta iese biruitoare din felurite încercări. Dacă vă place să vă întoarceți în timp și să luați parte la aventurile unor personaje nemaipomenite, aceasta e cartea ideală!“

-- Ann H. Gabhart, autoarea romanului Angel Sister

Serena Miller este autoarea romanelor Love Finds You in Sugarcreek, Ohio, precum și a unui mare număr de articole publicate în reviste precum Woman’s World, Guideposts, Reader’s Digest, Focus on the Family, Christian Woman și multe altele. Ea trăiește la o fermă din sudul statului Ohio.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28015
Autor Serena Miller
Editura Kerigma Beletristic
Nr. pagini 258
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2022
Seria
Volum 1
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8626-97-0

Comentarii

Comentarii (2)

RecomandComentariu de Anca
Evaluare
Am ramas placut surprinsa de acest roman! Scriitoarea are un stil placut de a suprinde evenimente din viata personajelor in care puterea miraculoasa a lui Dumnezeu isi face simtita prezenta. Merita achizitionat. (Postat pe 12.01.2023)
Superba! Comentariu de Naomi
Evaluare
Recomand din inima! E superba! (Postat pe 04.06.2022)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.