Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Apă din inima mea

Charles Martin

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 45 puncte.
45,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 45 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

„Dragoste, răscumpărare, altruism, toate sunt prezente în noul roman al lui Charles Martin… te răscolește prin puterea lui.“ —Jackie K. Cooper, Huffington Post

„Cu extraordinar de mult tâlc și profunzime… Recomandăm din toată inima.“—RT Book Review

APĂ din INIMA MEA
 
Charlie Finn și-a trăit întreaga viața supraviețuind și prosperând pe seama societății privilegiate. Rămas singur de la șaisprezece ani, obține o bursă salvatoare la Harvard, unde învață să profite de pe urma viciilor altora. Deprinderile acestea îl ajută mult în lumea dură a afacerilor și, ulterior, în profitabila, dar periculoasa afacere ilegală din largul coastelor orașului Miami.   
Charlie și-a ținut întotdeauna relațiile personale separate cu grijă de activitățile lui aducătoare de profit. Însă când aceste două lumi intră pe neașteptate în coliziune, consecințele sunt devastatoare pentru cei dragi lui. Hotărârea sa de a îndrepta cumva răul făcut îl poartă într-o călătorie prin America Centrală. În Nicaragua întâlnește niște oameni nevinovați, care erau nevoiți să plătească un preț enorm pentru acțiunile lui, între care o femeie și fetița ei. Întâlnirea aceasta îi oferă lui Charlie șansa unei vieți noi, pe care el o crezuse imposibilă – și inima lui devine în sfârșit liberă să iubească o femeie așa cum nu crezuse niciodată că ar fi în stare.
 
CHARLES MARTIN a fost desemnat de New York Times autorul cel mai bine vândut pentru zece dintre romanele sale, între care Nescris, Niciodată prea departe și Trimite ploaia pe pământ. Cărțile lui sunt traduse în șaptesprezece limbi.


Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25751
Autor Charles Martin
Editura Kerigma Beletristic
Nr. pagini 316
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2018
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8626-51-2

Comentarii

Comentarii (16)

Merita cititaComentariu de Anca
Evaluare
O carte contemporana, cu realități ce le trăim în zilele noastre. Stresul, agitația, imoralitatea unei vieți trăite în lux, fără Dumnezeu în contrast cu o viata simpla, cu multe lipsuri dar împlinită, morala, aducătoare de pace și vindecare sufleteasca.
Cea mai buna carte scrisa de Charles Martin după părerea mea. (Postat pe 30.04.2019)
CaptivantaComentariu de Peter
Evaluare
Cartile lui Charles sunt tot mai captivante si diversificate . Astept traducerile la restul romanelor!!!! (Postat pe 01.03.2019)
DeosebităComentariu de Maria
Evaluare
Ce mult mi-a plăcut! Este foarte emoționantă. Câte lucruri bune și frumoase putem învăța din paginile unei cărți care are drept personaje oameni ca noi toți. O carte despre alegeri și despre renunțări. Minunată! (Postat pe 23.02.2019)
SuperComentariu de Ana- Maria
Evaluare
Îmi place Charles Martin, si cărțile lui sunt din ce in ce mai bune! Mi-a placut mult aceasta carte si m-a prins mai mult decât oricare alat de pana acum :) Profund autor, frumoasă carte! (Postat pe 23.02.2019)
SuperbaComentariu de Dana
Evaluare
Charles Martin ne uimeste iar cu o poveste fascinanta, o capodopera ce merita sa o citeasca toata lumea, o recomad cu drag. PS. Sa beti o cafea buna cand o cititi :) (Postat pe 07.12.2018)
recomandComentariu de Ana
Evaluare
Mi-a placut tare mult, e o carte care ar putea fi adaptata cinematografic si tind sa cred ca ar avea mult succes.
Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost simplitatea si onestitatea cu care Charles Martin expune realitati foarte dure, neuitand totdodata sa ne puna in fata frumusetea posibila si plinatatea vietii. Spre deosebire de multe alte romane crestine, aici avem ceva mai putin lacrimogen si cu mai multa substanta.
Povestea, personajele, tema... gustul pe care ti-l lasa: nota 10. (Postat pe 05.12.2018)

De la 11 la 16 din totalul de 16

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.