Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 
Nou

Pregătirea pentru căsătorie

John Regier

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 64 puncte.
64,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 64 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Un curs de consiliere premaritală conceput pentru a rezolva probleme de natură emoțională și spirituală și pentru a oferi ajutor cuplurilor în dezvoltarea unei legături emoționale înainte de căsătorie.

Filozofia de consiliere:

Isus S-a concentrat asupra inimii omului, pentru a rezolva problemele de care sufereau oamenii. Eliberarea poate veni doar atunci când în inimă are loc o schimbare.

Isus S-a concentrat asupra nevoilor spirituale și emoționale ale oamenilor, pentrua-i ajuta să-și rezolve celelalte probleme (Luca 4:18). Problemele spirituale se pot rezolva ajutând o persoană să recunoască și să se pocăiască de un anumit păcat cu care se confruntă. Problemele emoționale se pot rezolva conducându-i pe oameni în rugăciune, pentru ca inima lor să se elibereze de durere și să experimenteze pacea. În calitate de consilieri, ne supunem călăuzirii Duhului Sfânt în lucrarea cu orice persoană care are nevoie de rezolvare a problemelor. Duhul Sfânt trebuie să conducă, să convingă și sădea putere fiecărei persoane în cadrul acestui proces.

În rezolvarea oricărei probleme aplicăm principiile biblice. Nu judecăm pe nimeni pentru deciziile din trecut, ci încercăm să conducem pe orice om către libertate. Eliberarea de problemele spirituale și emoționale și rezolvarea problemelor îi vor ajuta să experimenteze intimitatea cu Dumnezeu și cu soțul/soția.

Despre autor

John Regier este licențiat al Grace University și Master of Divinity de la Grace Theological Seminary.  Este pastor și a slujit timp de 24 de ani în biserică, înainte de a devenit consilier în 1996. Este fondatorul și directorul organizației Caring for the Heart Ministries din Colorado, Springs, SUA.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 30301
Autor John Regier
Editura Noua Speranta
Nr. pagini 207
Dimensiuni 21 x 30 cm
Anul publicarii 2024
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.