Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Neplanificat. Povestea dramatică a transformării unui fost lider de planificare familială

Abby Johnson, Cindy Lambert

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 38 puncte.
38,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 38 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Ceea ce le-am spus oamenilor de-a lungul anilor, ceea ce am crezut, am propovăduit și am apărat este o minciună! Ce-ar fi fost dacă aș fi știut adevărul și ce-ar fi fost dacă l-aș fi spus tuturor acelor femei?”
 
-- Abby Johnson

Abby Johnson și-a părăsit locul de muncă în octombrie 2009. Acest act simplu a devenit o știre națională, deoarece Abby, directorul Planned Parenthood din Texas – o clinică specializată în avorturi –, după ce a asistat prima oară la o procedură de avort, a decis să se alăture taberei adverse, Coaliția pentru Viață.
Neplanificat ne face cunoscută povestea dramatică a unei transformări personale, care aduce o mărturie plină de nădejde și compasiune în controversa actuală legată de problema avortului. Impresionanta destăinuire a lui Abby face din această carte o lectură necesară pentru oricine se implică în dezbaterea pro-viață vs pro-alegere și o mână întinsă către femeile care se confruntă cu o criză de sarcină.

Povestea captivantă a lui Abby oferă o privire rară în adâncurile care motivează atât acţiunile pro-avort, cât și pe cele pro-viață. Cartea ei este o afirmare revigorantă a puterii adevărului care învinge chiar şi cele mai mari amăgiri. Experiența convingătoare a lui Abby ne oferă o neprețuită perspectivă atât asupra celor implicați în furnizarea serviciilor pentru avort, cât și asupra celor care luptă să vadă viața triumfând.

-- Donna J. Harrison, M.D., președinta American Association of Pro-Life Obstetricians and Gynecologists

Neplanificat este o mărturie puternică și convingătoare despre forţa rugăciunii și a iubirii. O poveste despre curaj, convingeri și convertire, cartea te poartă în viața lui Abby și în călătoria ei, pe măsură ce ochii ei se deschid către adevăr.

-- Dr. Alveda C. King, asociat pastoral, organizaţia Priests for Life; fondatoare a King for America; nepoată a lui Dr. Martin Luther King Jr.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 30069
Autor Abby Johnson, Cindy Lambert
Editura Doxologia
Nr. pagini 312
Dimensiuni 14 x 20,5 cm
Anul publicarii 2023
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-630-301-080-9

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.