Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Făgăduința pentru azi. 2020

Daniel Chirileanu

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte.
20,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Pentru a avea o zi reuşita, nu trebuie să faci ritualuri complicate în faţa oglinzii şi nici să fii înconjurat de cei mai drăguţi oameni cu putinţă. Nu trebuie să locuieşti într-un palat şi nici să conduci cea mai scumpă maşină din catalog.

Pentru a avea o zi reuşită e de ajuns să zâmbeşti, să te rogi şi să cânţi; să-i întinzi o mână celui care are nevoie de ajutor, să-i spui mulţumesc celui căruia poate nu i-ai spus niciodată şi să crezi.

Daniel Chirileanu ne oferă în acest devoţional destinat tinerilor o astfel de reţetă în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provocă să gândim dincolo de obişnuit, de banal, încercând să ne aliniem viaţa lumii lui Dumnezeu.

Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuşi să o experimentăm. Şi poate schimba viaţa altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră. Astfel, termeni ca Biblie, credinţă, dragoste, speranţă trec dintr-un ideal de neatins într-un astăzi fericit, neaşteptat de prietenos şi de aproape.


INTRODUCERE

Cei mai frumoşi ani ai vieţii sunt în mâinile tale. Ai alături libertatea. In jurul tău sunt prietenii. In depărtare mijeşte conturul investiţiilor tale. Practic, construieşti prin creştere. Devii în fiecare zi o altă persoană. Odată cu centimetri adăugaţi înălţimii fizice, se adaugă şi valorile sau nonvalorile din oglinda caracterului. Mâine, când îţi vei privi faţa în oglindă, vei descoperi ce ai câştigat sau ai pierdut astăzi.

Prin munca lui Daniel Chirileanu, cartea pe care o ţii în mână te conduce spre culmile împlinirii. Recomandat prin ceea ce a lăsat în urma sa, autorul strânge în cuvinte perle de înţelepciune, like-uri din viaţa reală, un material profund din experienţa personală, dăruindu-ţi timp să treci din lumea rutinei în universul nemăsurabil al spiritului. In cuvintele calde ale lui Dumnezeu găseşti pace, calm şi satisfacţie. O zi senină este un dar divin, iar o inimă liniştită este o minune ce nu poate fi atinsă fără a te întâlni cu Dumnezeu.

Citeşte, meditează şi roagă-te! Vei avea zile frumoase.

-- Doru Parascineţ,
Directorul Departamentului Tineret, Conferinţa Transilvania de Nord

Cartea conține câte un verset biblic, o meditație și o provocare pentru fiecare zi a anului 2020.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26271
Autor Daniel Chirileanu
Editura Viata si sanatate
Nr. pagini 384
Dimensiuni 14 x 20 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786069117545

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.