Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Descătușând inima artistului. Ghid practic pentru dezvoltarea potențialului creativ

Matt Tommey

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte.
30,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 30 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

„Matt pune punctul pe i! Aceasta nu e doar o carte. Este un manual pentru o nouă generație de artiști ai Împărăției. Lucrarea lui Matt e onestă, vulnerabilă și profetică. Dacă vrei să îți lărgești influența ca artist, trebuie să citești această carte.” -- Mark Nysewander (Pastor-învățător în biserica RiverStone)

Descătușând inima artistului e o carte ce trebuie citită obligatoriu de către cei care își simt creativitatea blocată sau în stagnare, dar și de către cei care doresc să facă un pas mai departe în avansarea Împărăției Lui prin expresia propriei lor creativități. În calitate de lider al unor seminarii de creativitate și artă profetică, îmi voi încuraja studenții să devoreze fiecare bucățică din această carte extraordinară!” -- Janice VanCronkhite (Artist și speaker recunoscut la nivel national)

„Matt Tommey cunoaște slăbiciunile noastre ca artiști – motivațiile noastre, fricile noastre, aspirațiile noastre, natura noastră păcătoasă, chiar și dialogul nostru interior. Pe scurt, Matt cunoaște inima artistului. Și în cartea sa Descătușând inima artistului, el ne oferă instrumente și sfaturi pentru a crește în acea plinătate a lui Cristos intenționată pentru noi, artiștii.” -- Manuel Luz (Lider de artă creativă, compozitor și autor al cărții Imagine That: Discovering Your Unique Role as a Christian Artist)

 Îmbrățișează-ți chemarea de artist în Împărăția lui Dumnezeu

Mi-am petrecut cea mai mare parte a vieții de adult conectându-mă la ceea ce m-a chemat Dumnezeu să fiu în Împărăția Lui. Cea mai mare parte a acestui timp am petrecut-o nu încercând să înțeleg ce vrea Dumnezeu, ci încercând să înțeleg cine sunt eu și pentru ce am fost creat. S-a întâmplat ceva puternic în inima mea și în duhul meu atunci când am început să înțeleg cu adevărat cine am fost creat să fiu. Acest lucru a avut loc după mulți ani de luptă și confuzie, ani în care am încercat să obțin rezultatele unei vieți pe care am crezut că o doresc. Voi împărtăși cu tine povestea mea de-a lungul acestei călătorii de „descătușare a inimii artistului”. -- AUTORUL

Matt Tommey este fondator și vizionar al The Worship Studio – o mișcare ce își propune să ridice o generație de artiști creativi, plini de Duhul, dedicați restaurării personale, implicării Duhului Sfânt în procesul de creație și dezvoltării competențelor artistice. El este și pastor de închinare, antreprenor, împletitor de coșuri artizanale și membru al Southern Highland Craft Guild din Ashville, Carolina de Nord. Fiind un părinte pentru mulți artiști, viziunea sa este să ridice o armată de artiști care să reveleze gloria lui Dumnezeu pe pământ prin exprimarea lor creativă unică. Matt este implicat în slujirea creativă de mai bine de 15 ani și locuiește în Ashville, Carolina de Nord, împreună cu soția sa, Tanya, și fiul lor, Cameron.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26962
Autor Matt Tommey
Editura Decenu.eu
Nr. pagini 220
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786069422472

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.