Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Călătoria micului Creștin

Helen L. Taylor

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte.
35,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

După cartea clasică a lui John Bunyan

Drumul Micului Creștin și al Creștinei spre Cetatea Cerească va captiva inimile copiilor.

O călătorie plină de pericole, capcane și ispite, această repovestire a clasicei alegorii a lui John Bunyan, Călătoria Creștinului, îi va cuceri pe copii. Cartea conține multe ilustrații menite să prezinte suișurile și coborâșurile călătoriei creștine prin viață, precum și răsplata finală: veșnicia împreună cu Hristos.

Această alegorie profundă îi va încânta pe copiii cu vârste între 8 și 12 ani, oferindu-le o lectură spirituală bogată, pe care o vor adora și de care își vor aduce aminte mult timp.

Prefață

Deși Călătoria creștinului este citită cu încântare de sute de copii, probabil că puțini dintre ei sunt în stare să-și facă o idee mai cuprinzătoare despre conținutul ei. „Cuvintele întunecate și acoperite, care ascund adevărul, așa cum cuferele închid aurul“ sunt dincolo de puterea lor de înțelegere; pentru mințile tinere, relatarea călătoriei Creștinului este atrăgătoare doar ca poveste de aventuri și citirea ei oferă o plăcere infinită, dar le este de prea puțin folos.
Dacă John Bunyan ar trăi astăzi, cred că mi-ar ierta libertatea pe care mi-am luat-o de a încerca să descui comoara lui și să aduc „aurul acela, perlele și nestematele acelea“ puțin mai aproape de mâinile copiilor, care sunt întotdeauna gata să primească astfel de daruri.
Mă bucur că, sub formă de foileton, povestea mea le-a plăcut cititorilor publicației Sunday și am convingerea că versiunea ei prezentă se va dovedi la fel de atrăgătoare și pentru alți copii.

—Helen L. Taylor

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26047
Autor Helen L. Taylor
Editura Kerigma Beletristic
Nr. pagini 300
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8626-61-1

Comentarii

Comentarii (4)

O carte foarte buna!Comentariu de Alice
Evaluare
Cartea aceasta este excelenta! Capteaza atentia celor mici si îi ajuta sa priveasca dintr-o perspectiva noua, adaptata lor, "calatoria" pe care fiecare crestin o are de parcurs pana ce va ajunge la Cetatea Cereasca! (Postat pe 30.10.2019)
InspiratComentariu de Ciprian
Evaluare
Am citit-o cand eram mic, si am revenit la ea cand am fost mare. Mai buna decat multe basme care nu au nimic de-a face cu crestinismul. Nu se compara cu povestile cu zmei si balauri. (Postat pe 08.10.2019)
foarte buna cartea!Comentariu de Mirela
Evaluare
Excelentă cartea, o recomand! (Postat pe 22.08.2019)
Superba carte!Comentariu de Laurentiu M
Evaluare
Superba carte, atat pentru copii cat si pentru adulti, chiar daca e mai mult pentru copii. Mesajul pe care il transmite ne pune pe ganduri cu privire la calatoria fiecarui crestin. (Postat pe 01.08.2019)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.