Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Povestea unui Pământ bătrân

Nicu Gavril

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 47 puncte.
Browse
47,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 47 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Ce este omul?, De unde venim noi?, Încotro ne îndreptăm? sunt doar câteva dintre întrebările fundamentale pe care gândirea umană și le-a pus încă din zorii civilizației. Cartea de față explorează posibilele răspunsuri la aceste întrebări, plecând de la o altă întrebare, conexă cu ele: „Cum... și, mai ales, când... a apărut Pământul, planeta noastră?” Perspectiva prevalentă între răspunsurile prezentate în carte este cea creștină, creaționistă.

Cartea se adresează atât credincioșilor, cât și celor care vor să-și clarifice în mod sincer poziția personală în fața unor astfel de chestiuni esențiale. Ea are meritul de a fi scrisă de un autor care are o dublă formare și vocație: Nicu Gavril este licențiat în inginerie geologică la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și, de asemenea, absolvent al Colegiului Biblic Suceava, dobândind o experiență practică de câteva decenii de lucru în ambele domenii.

Un comunicator elocvent și plin de pasiune, autorul urmărește în această carte, pe de o parte, să ne ajute să înțelegem o seamă întreagă de rezultate pe care gândirea umană le-a obținut în demersurile științifice de-a lungul timpului, iar pe de altă parte, să ne comunice esențialul din cunoașterea revelată pe care Sfânta Scriptură ne-o oferă pentru a ne ghida în viață.

Cu siguranță cititorul se va simți atras și apoi împlinit de lectura cărții, datorită alăturării iscusite a acestor două perspective.
conf. dr. Liviu Ciortuz
Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași

Nicu Gavril este inginer geolog, pastor baptist și colaborator fidel al postului creștin Radio Vocea Evangheliei Suceava. Nicu, împreună cu soția sa, Doina, au trei fii și cinci nepoți.


Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 29917
Autor Nicu Gavril
Editura Casa Cartii
Nr. pagini 312
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2023
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-732-236-1

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.