Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Întoarcerea zeilor: O revelație biblică despre lumea spirituală în contextul zilelor noastre

Jonathan Cahn

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 60 puncte.
60,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 60 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cea mai explozivă carte a lui Jonathan Cahn de până acum.

Este posibil ca în spatele a ceea ce se întâmplă în America și în lume să se afle un mister ascuns în inscripțiile antice din Orientul Mijlociu? Este posibil ca entitățile antice cunoscute sub numele zei să se fi întors în lumea noastră? Cine sunt ființele misterioase cunoscute sub numele shedim? Ce este casa spiritelor? Și ce legătură au toate acestea cu viața ta?

În Întoarcerea zeilor, Jonathan Cahn te poartă într-o călătorie în Sumerul antic, Asiria și Babilon pentru a găsi piesele de puzzle care explică ceea ce se petrece acum sub ochii noștri.

Cine sunt zeii? Și ce sunt ei mai exact? Și ar putea fi ei agenții ascunși care transformă cultura modernă și chiar viața ta? Este posibil ca în mitologiile zeilor antici să se afle indicii care dezvăluie ceea ce se întâmplă, de fapt, la ora actuală? Ar putea misterul zeilor să fi determinat zilele exacte în care au fost pronunțate unele dintre cele mai critice decizii ale Curții Supreme de Justiție? Cine sunt Posesorul, Vrăjitoarea, Distrugătorul și Transformatorul?

Se poate ca unul dintre zeii lumii antice să se fi manifestat în New York și mitologia lui să se manifeste din nou pe străzile orașului în zilele noastre? Încotro se îndreaptă toate acestea? Ce ne rezervă viitorul? Și ce trebuie să știi în acest context? Pregătește-te să pornești într-o călătorie fascinantă, de neuitat și uluitoare, în care realitatea este mai ciudată decât ficțiunea și în care vei vedea lumea așa cum nu ai mai văzut-o niciodată…

JONATHAN CAHN a stârnit un interes major în întreaga lume odată cu lansarea primei sale cărți-fenomen The Harbinger, care a devenit instantaneu un bestseller New York Times și i-a adus recunoaștere la nivel național și internațional. Următoarele cinci cărți ale sale au devenit toate bestselleruri New York Times: The Mystery of the Shemitah, The Book of Mysteries, The Paradigm, The Oracle și The Harbinger II.
 
Cu mult înainte de a scrie aceste cărți, era cunoscut pentru că deslușea misterele profunde ale Scripturii și scotea la iveală mesaje de importanță profetică. Jonathan Cahn conduce Hope of the World, o organizație internațională de răspândire a Cuvântului, dedicată proiectelor de ajutorare a celor nevoiași din întreaga lume. De asemenea, conduce Jerusalem Center/Beth Israel, format din oameni din toate mediile, chiar lângă New York, în Wayne, New Jersey.
 
Numit „vocea profetică a acestei generații”, Jonathan Cahn este un vorbitor foarte apreciat și a fost evidențiat în New York Times, precum și în multe publicații naționale și internaționale. A vorbit în cadrul Națiunilor Unite, în fața Congresului SUA și în fața a milioane de oameni din întreaga lume.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 30248
Autor Jonathan Cahn
Editura Kingdom Design
Nr. pagini 330
Dimensiuni 14,5 x 23 cm
Anul publicarii 2024
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-630-6594-05-4

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.