Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Revolutie morala. Adevarul deschis despre puritatea sexuala

Kris Vallotton, Jason Vallotton

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.

Pret normal: 27,00 Lei

25,11 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"Revolutie morala" cauta sa motiveze la o cultura a dragostei, onoarei si respectului cu ajutorul celor care traiesc in puritate, cu pasiune si tarie. Cartea aceasta, prin tonalitatea ei intima si deschisa, abordeaza mai degraba problemele in ce priveste puritatea, si nu doar simpla comunicare cu privire la "abstinenta sexuala". Te cheama la un standard de traire mai inalt, transmite inimii tale adevaratele valori si te incurajeaza sa fii tot ceea ce Dumnezeu te-a creat sa fii. Multi dintre cei care au capitulat in fata presiunii semenilor lor si au deformat valorile culturale, vor gasi in aceasta carte speranta si curajul de a o lua de la capat. Revolutie morala a fost scrisa si dedicata oamenilor radicali si plini de pasiune, care viseaza sa devina catalizatori ai unei revolutii sexuale diferite -- una care transforma mentalitatea lumii cu privire la sexualitate, expune punctul de vedere cu privire la copiii nenascuti inca si imbratiseaza valorile familiei. Alatura-te Revolutiei morale!

"«Revolutie morala» este o carte deosebit de semnificativa adresata tinerilor, parintilor si liderilor spirituali, ce poate fi considerata un standard pentru generatiile ce vor veni. Te incurajez s-o citesti si sa devii parte din contrarevolutia lui Dumnezeu."

-- Loren Cunningham Fondatoare a misiunii Youth With A Mission (YWAM)

Kris Vallotton este cofondatorul si supraveghetorul principal al scolii de Slujire Supranaturala Bethel, in cadrul careia au absolvit peste 1900 de studenti. Este de asemenea fondatorul si presedintele organizatiei Revolutie Morala, organizatie dedicata transformarii culturale, si este lider senior asociat in cadrul bisericii Bethel din Redding, California. El si sotia sa, Kathy, au patru copii (trei dintre ei implicati in slujire) si opt nepoti. Kris este autorul a mai multor carti, printre care "Cum Cerul invadeaza" pamantul si cartea de succes "The Supernatural Ways of Royalty" (Caile supranaturale ale regalitatii).

Jason Vallotton este unul dintre directorii fondatori si membru de conducere in cadrul organizatiei Revolutie Morala. Dragostea lui pentru oameni si determinarea lui de a vedea oamenii complet restaurati, l-au adus in Redding, California pentru a sluji ca supraveghetor in cadrul scolii de Slujire Supranaturala, ce apartine de biserica Bethel si in cadrul unui grup pentru barbati care se intalnesc pentru aprofundarea subiectului puritatii sexuale. De asemenea, Jason este un vorbitor renumit pe teme de moralitate. Este casatorit cu Lauren si este tatal a trei copii minunati: Elijah, Rilie si Evan.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24312
Autor Kris Vallotton, Jason Vallotton
Editura Nu
Nr. pagini 176
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.