Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Zarzavaturile in medicina naturista

Alfons Balbach si Daniel Boarim

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 18 puncte.
18,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 18 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Editia a III-a, revizuita, adaugita, tiparita pe hartie velina, cu multe ilustratii color, calitate grafica de exceptie.

In cartea Zarzavaturile in medicina naturista, autorii prezinta intr-un mod placut si accesibil o serie de zarzavaturi autohtone, impreuna cu proprietatile lor nutritive si curative, oferind astfel cititorilor alternative viabile de prevenire si tratament al multor boli.
Indrumarile date ofera solutii pentru o mai buna calitate a vietii, si aceasta fara costurile ridicate si vatamatoarele efecte secundare atat de frecvente in medicina alopanta, cititorul putand obtine informatii utile din aceasta carte si beneficia din plin de remediile simple si la indemana pe care natura ni le pune la dispozitie cu atata generozitate.

Cuprins

Prefata
Autorii
Multumiri
Introducere
Cap. 1. A manca pentru a trai
Cap. 2. Valoarea unei bune alimentatii
Cap. 3. Inconvenientele consumului de carne
Cap. 4. A trai mai mult, a trai mai bine
Cap. 5. Cumpatarea, un factor de longevitate
Cap. 6. O digestie buna
Cap. 7. Carbohidratii si viata
Cap. 8. Lipidele
Cap. 9. Proteinele
Cap. 10. Vitaminele

Parte a Il-a. Zarzavaturile si sanatatea
1. Ardeiul
2. Bama
3. Brocoli
4. Cartoful
5. Castravetele
6. Ceapa
7. Cicoarea (Andiva)
8. Conopida
9. Cresonul
10. Dovleacul
11. Fasolea
12. larba grasa
13. Lintea
14. Mazarea
15. Macrisul
16. Morcovul
17. Papadia
18. Patrunjelul
19. Prazul
20. Ridichea de luna
21. Ridichea neagra
22. Rosia
23. Salata verde (laptuca)
24. Sfecla
25. Spanacul
26. Soia
27. Telina
28. Usturoiul
29. Varza
30. Vanata
Apendice
- Lapte acru (batut)
- Ciupercile
- Germeni de grau
- Porumbul
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21209
Autor Alfons Balbach si Daniel Boarim
Editura N/A
Nr. pagini 232
Dimensiuni 14,7 x 20,5 cm
Anul publicarii N/A
Seria N/A
Volum N/A
Colectie N/A
Editia N/A
Coperta N/A
Legare N/A
Limba N/A
ISBN N/A

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.