Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Uleiuri biblice tamaduitoare

Dr. David Steward

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte.
20,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Această carte extraordinară oferă cunoaşterea practică, pe care au avut-o Iisus şi discipolii săi, când îi ungeau pe oameni cu uleiuri terapeutice şi îi vindecau. În ea, dr. David Stewart ne împărtăşeşte informaţii despre uleiuri uitate de secole şi modul în care ştiinţa modernă demonstrează că ele sunt mai eficiente decât antibioticele, iar în ziua de astăzi vindecă o mulţime de boli.

Este cea mai bună carte pe care am citit-o în viaţa mea. Am terminat-o în trei zile, în pofida faptului că am doi băieţi mici de crescut, unul de doi și altul de patru ani. Mi-a plăcut că stabileşte o bază biblică pentru folosirea uleiurilor esenţiale – două teme care îmi plac foarte mult. Pur şi simplu, nu am putut să o las din mână, până nu am terminat-o şi aş reciti-o oricând.

- Kelly Fowler, casnică, mamă Flagstaff, Arizona

Este una dintre puţinele cărţi pe care le-am citit şi pe care, pur şi simplu, nu am putut să o las din mână, până nu am terminat-o. Nu vă pot spune în cuvinte, cât de mult mi-a făcut plăcere să o parcurg. Este cu adevărat grozavă!

- Owen Newman, scriitor şi pionier în domeniul artizanatului, Missouri.

O carte excelentă! Cu răspunsuri luate direct din Biblie şi cu aplicaţii practice. Asemenea informaţii rare au fost ţinute ascunse mult prea mult timp. Prin cercetarea extraordinară, făcută de dr. Stewart, până şi cei care nu se pricep la asemenea lucruri vor găsi aici un ghid plin de înţelepciune, care să le schimbe viaţa.

- Preot Dennis Petersen, autor al cărţii Dezvăluirea misterelor creaţiei

Despre autor

Dr. David Stewart a fost preot metodist şi profesor universitar şi este o autoritate în materie de uleiuri esenţiale şi folosirea lor în vindecare. Dr. Stewart a scris 16 cărţi, dintre care două au câştigat premiul din partea Jurnalului American de îngrijire a bolnavilor, iar una dintre ele a fost vândută în două milioane de exemplare, în zece limbi. El călătoreşte peste tot pe planetă, ţinând seminarii despre uleiurile vindecătoare menţionate în Biblie şi despre modul în care ele sunt folosite. Dr. Stewart a apărut la emisiuni TV, din 44 de ţări.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25091
Autor Dr. David Steward
Editura For you
Nr. pagini 218
Dimensiuni 14 x 20 cm
Anul publicarii 2010
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-973-1701-64-6

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.