Prezentare
Detalii
In "Sfaturi Practice si Retete de Bucatarie Ovo-lacto-vegetariene", medicul Valerian Raileanu si sotia imbina intr-un mod armonios experienta terapeutului cu cea gospodinei, oferind o bogata gama de retete culinare, de la supe pana la deserturi, care se remarca mai ales prin orientarea lor spre sanatate. Avand tot timpul in vedere legile sanatatii si necesarul de elemente nutritive, sotii Raileanu va ofera in aceasta carte un puternic imbold de a trai o viata mai sanatoasa, care este direct dependenta de o alimentatie in care legile sanatatii sunt prioritare. "Sfaturi Practice si Retete de Bucatarie Ovo-lacto-vegetariene" se distinge prin caracterul ei practic, prezentand modul in care, combinand ingrediente simple si nu foarte costisitoare, se pot obtine mancaruri delicioase la gust si hranitoare pentru organism.
Informatii suplimentare
Informatii suplimentare
Cod | 21211 |
---|---|
Autor | Narcisa si Valentin Raileanu |
Editura | Nu |
Nr. pagini | 323 |
Dimensiuni | 14 x 20,5 cm |
Anul publicarii | Nu |
Seria | Nu |
Volum | Nu |
Colectie | Nu |
Editia | Nu |
Coperta | Nu |
Legare | Nu |
Limba | Nu |
ISBN | Nu |
Comentarii
Scrie propriul tau comentariu.
Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.