Prezentare
Detalii
Insa, in plus fata de ceea ce se intelege de obicei prin "arta culinara", autoarea acestei carti tine cont pe langa rafinamentul gustului si de sanatatea ingredientelor si a modului de preparare.
Asa se face ca produsul final nu exceleaza doar din punct de vedere al gustului, ci "cade bine" organismului, oferindu-i o alimentatie sanatoasa si nutritiva in acelasi timp.
Talentul autoarei de a urmari simultan toate aceste avantaje prin mijloace simple, fara a pretinde ingrediente "exotice" sau accesibile la preturi prohibitive, face din cartea de fata un manual practic binevenit oricarei gospodine care aspira sa se desavarseasca printre altele si in arta gatitului sanatos.
Editie tiparita pe hartie velina, bogat ilustrata
Informatii suplimentare
Informatii suplimentare
Cod | 22645 |
---|---|
Autor | Gabriela Dima |
Editura | Nu |
Nr. pagini | 260 |
Dimensiuni | 14 x 20,5 cm |
Anul publicarii | Nu |
Seria | Nu |
Volum | Nu |
Colectie | Nu |
Editia | Nu |
Coperta | Nu |
Legare | Nu |
Limba | Nu |
ISBN | Nu |
Comentarii
Scrie propriul tau comentariu.
Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.