Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

O melodie necântată. Seria "Conacul Belmont". Vol. 3

Tamera Alexander

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte.
49,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

O melodie necântată - volumul 3 din seria „Conacul Belmont”

Violonistă de excepție, cu studii muzicale la Viena, Rebekah Carrington reușește să obțină o audiție cu dirijorul noii filarmonici din Nashville. Însă femeile sunt „mult prea gingașe și delicate” pentru rigorile unei orchestre,
iar speranțele lui Rebekah sunt iute spulberate, întrucât maestrul, hotărât să-și lase amprenta asupra lumii muzicii clasice, se conformează rânduielilor sociale ale vremii. Iar, pentru a înrăutăți și mai mult lucrurile, Adelicia Acklen Cheatham, baroana de la Belmont și cea care nu de mult i-a oferit o slujbă lui Rebekah, este întru totul de acord cu el.

Muzicianul de renume național, Nathaniel Tate Whitcomb, este noul dirijor al orchestrei. În ciuda lipsei de inspirație – și a unei sâcâitoare dureri de cap, ce nu se dă dusă –, trebuie să termine de scris simfonia la care lucrează înainte de marea deschidere a clădirii operei. Chiar mai mult, motivul și mai important din spatele acestei dorințe este omul care i-a insuflat pentru prima oară dragostea de muzică, și anume tatăl său, care acum se află pe patul de moarte. Pe măsură ce starea de sănătate a lui Nathaniel se înrăutățește, dirijorul e tot mai convins că Rebekah este singura persoană care ar putea să-l ajute să termine simfonia. Dar cum poți recâștiga încrederea unei femei, după ce i-ai călcat visele în picioare?

După cum muzica ne mișcă până la lacrimi, dar ne și înalță sufletele, O melodie necântată captează splendorile muzicii clasice într-o vreme în care contribuțiile feminine, cu greu câștigate, în toate aspectele culturii au schimbat nu doar istoria lumii, ci și inimile bărbaților.


Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26405
Autor Tamera Alexander
Editura Casa Cartii
Nr. pagini 464
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2020
Seria Conacul Belmont
Volum 3
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-732-154-8

Comentarii

Comentarii (4)

Minunată!Comentariu de Diana
Evaluare
Pentru că am citit aproape toate cărțile Tamerei, pot spune că aceasta este preferata mea dintre cele scrise de ea. Este pur și simplu minunată! A ajuns să îmi placă nespus de mult un imn vechi care este interpretat de mai multe ori în carte. Ar fi frumos să se facă și un film după carte, dar, ca întotdeauna, cartea nu se va putea compara niciodată cu filmul. Eu abia astept sa o recitesc! Are un farmec aparte, ce nu poate fi descris. Repet: cea mai frumoasă carte scrisă de Tamera Alexander! (Postat pe 31.03.2021)
CapaodoperaComentariu de Tania
Evaluare
Volumul acesta mi -a placut cel mai mult. doaman Adelicia m-a enervat cateodata dar totusi am avut ce invata de la ea. Rebekah si Nathaniel sunt doua persoane puternice care lupta cu grutatile vietii.
Scenele si peisajele sunt descrise superb, te face sa iti imaginezi cat mai bine scenele. (Postat pe 21.03.2021)
SuperbăComentariu de Magdalena
Evaluare
Este una dintre cele mai reusite carti ale autoare, poate chiar cea mai reușită. Dacă iubesti muzica, vei fi încântat de subiectul acestei cărți, care este unul atât de sensibil si de frumos.
O recomand din toată inima! (Postat pe 20.02.2021)
Merita citita!Comentariu de Anca
Evaluare
Volumul 3 din seria "Conacul Belmont" e minunat. E acel gen de roman care pe masura ce il citesti iti dai seama ca nu poti anticipa ceea ce urmeaza. Doi oameni care se pun la dispozitia lui Dumnezeu, doua lumi diferite, dar totusi, aceeasi muzica. (Postat pe 23.11.2020)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.