Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Imigrantele

Cathy Gohlke

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte.
49,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

New York, 1910

Maureen O'Reilly, împreună cu sora sa mai mică, Katie Rose, lasă în urmă un trecut rușinos și un viitor fără speranță și, cu ajutorul mătușii Verna și al unei vechi promisiuni, se îmbarcă pe un vapor din Irlanda spre Statele Unite ale Americii. Aici nădăjduiau să găsească siguranță, libertate și șansa unui trai mai bun. După ce trece de rigorile pe care serviciul de imigrări din Insula Ellis le impune, Maureen află că cel ce promisese ajutor necondiționat este mort, iar familia acestuia refuză să-i onoreze promisiunile. Alungate, lipsite de resurse materiale și trăind permanent cu riscul de a fi deportate, Maureen este nevoită să găsească o soluție.

Deși familia sa nu era de acord, Olivia Wakefield se hotărăște să împlinească ceea ce promisese tatăl său. Totuși, îi este foarte greu să o găsească pe Miss O'Reilly, femeia pe care cumnatul său o alungase cu atâta răutate. Primește, însă un ajutor nesperat din partea unui om de afaceri local, un bărbat elegant care o iubește în taină, dar în care nu știe dacă poate avea încredere.

Atunci când una dintre colegele de muncă ale lui Maureen dispare fără urmă, Olivia și toate celelalte femei influente din grupul ei de prietene se unesc pentru a o ajuta în lupta împotriva nedreptății și abuzurilor. Dar vor reuși să intervină la timp? În mijlocul unei lumi tulburate, poate o femeie să își deschidă inima pentru Hristos și pentru dragostea care stă să  încolțească?


O poveste emoționantă – Publishers Weekly

Extraordinară – te ține cu sufletul la gură – Library Journal

Captivantă... fascinantă... copleșitoare – Fictionaddict.com

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26320
Autor Cathy Gohlke
Editura Gramma
Nr. pagini 462
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-89871-5-6

Comentarii

Comentarii (2)

O carte ce merita cititaComentariu de Ligia
Evaluare
O poveste interesanta despre o tema nu usoara dar reala (care din pacate este si actuala). O carte despre regrete, dragoste, iertare, despre un nou inceput dificil. Recomand! Mie mi-a placut foarte mult (Postat pe 20.01.2022)
Foarte bunaComentariu de Magdalena
Evaluare
Tocmai ce am terminat-o de citit si o recomand din toată inima.
Cartea are un subiect pe care nu l-am mai intalnit până acum in cărtile creștine...as putea spune un subiect dur, dar real si încă actual.
Te tine in suspans si uneori nu o poți lăsa din mână, asa cum sunt toate cărtile lui Cathy Gohlke. (Postat pe 20.02.2021)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.