Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Frumusețe fără seamăn. Seria "Conacul Belmont". Vol. 2

Tamera Alexander

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte.
49,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 49 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

O fermecătoare poveste de iubire, ce se înfiripă în același magnific loc, vestitul conac Belmont din Nashville, Tennessee.

Eleanor nu este o frumusețe, după canoanele vremii, însă ea se remarcă prin alte calități, care nu se veștejesc de-a lungul timpului. Pasiunea ei cea mai mare este să aline rănile și suferințele semenilor și de aici pornește dorința inimii sale de a construi un adăpost pentru văduvele și orfanii rămași fără tată în urma cruntului război care a dezbinat poporul american.
Arhiducele austriac Marcus Gottfried se refugiază în Tennessee dorindu-și să își ascundă identitatea și să poată să se dedice pasiunilor sale: natura și arhitectura.
Eleanor și Marcus vor munci cot la cot la amenajarea noii construcții, ceea ce le va oferi prilejul de a-și descoperi unul altuia sufletele, dar va găsi oare iubirea lor calea spre împlinire când Eleanor este forțată să accepte ca pretendent pe altcineva, iar Marcus este amenințat să fie dat în vileag de un personaj fără scrupule?

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26333
Autor Tamera Alexander
Editura Casa Cartii
Nr. pagini 565
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2019
Seria Conacul Belmont
Volum 2
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (5)

EvaluareComentariu de Rodica
Evaluare
M-a captivat foarte mult acest roman. Fara sa tina cont de asteptarile societatii din acea perioada, Eleanor se dedica ajutotarii vaduvelor si orfanilor fiind gata sa isi cheltuie si ultimele economii. Dar dedicarea ei nu a ramas netasplatita de Dumnezeu. (Postat pe 15.01.2022)
superbaComentariu de Tania
Evaluare
O poveste interesanta scrisa de autoarea mea preferata. Eleanor m-a impresionat cu dragostea ei pentru cei saracai si dorinta ei de ale oferi hrana. o femeie puternica. Marcus un personaj interesant care ne invata perseverenta (Postat pe 21.03.2021)
EvaluareComentariu de Lidia
Evaluare
recomand aceasta carte,e una dintre cele m-ai frumoase carti pe care le-am citit.Face parte din volumul "Seria Conacul din Belmont "carea a doua. (Postat pe 21.02.2021)
FrumoasăComentariu de Magdalena
Evaluare
Am citit toată seria "Conacul Belmont". Desi volumele 1 si 3 mi s-au părut cele mai frumoase, si aceasta unul drăguț, cu invățăminte si exemple de urmat.
Recomand a se citi toată seria pentru că are personaje comune. (Postat pe 20.02.2021)
RecomandComentariu de Ramona
Evaluare
Tocmai am terminat aceasta carte de citit si mi-a placut foarte mult. Este al doilea Volum din Seria Conacul din Belmont. Recomand aceasta serie. (Postat pe 15.02.2020)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.