Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Drumul spre Damasc. Seria Faptele credintei - 3

Davis Bunn & Janette Oke

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 42 puncte.

Pret normal: 45,00 Lei

41,85 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 42 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Un tanar fariseu zelos starneste un val de persecutie asupra Bisericii primare, nestiind ca astfel contribuie la raspandirea credintei "la marginile pamantului".
Tanara Iulia are tot ceea ce banii pot cumpara, cu toate ca ea si mama ei evreica sunt cetatene de rang inferior. Cand Iulia descopera secretul pe care tatal ei grec il pastrase in toti acesti ani, ea este devastata. Viitorul ii este umbrit de nesiguranta.
Iacov, fratele lui Abigail, incearca sa-si gaseasca propriul loc printre urmasii Caii. Asta inseamna ca trebuie sa renunte la aventura si voiosia ce i le ofera actuala lui profesie de conducator de caravane? Angajat sa protejeze una din caravanele negutatorilor bogati, pe ascunsul "Drum al Tamaii", Iacov, fara nicio tragere de inima, ia responsabilitatea riscanta de transmitere a mesajelor intre comunitatile credinciosilor imprastiati de la un capat la altul al pamantului. Este tulburat sa descopere ca Iulia este, de asemenea, un mesager. Pot ei sa dea la o parte neincrederea lor initiala ca sa-si duca la bun sfarsit misiunea?
O intalnire care zguduie lumea intreaga pe drumul spre Damasc are repercusiuni dincolo de viata Iuliei si a lui Iacov.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 22652
Autor Davis Bunn & Janette Oke
Editura Nu
Nr. pagini 432
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (5)

RecomandComentariu de Anca
Evaluare
Ultimul roman din seria aceasta este cireașa de pe tort! Nu m-as fi asteptat la ceea ce s-a intamplat.. e minunat sa vezi cum Dumnezeu lucreaza in vietile oamenilor ce se incred in El. El poate restaura franturile inimii zdrobite. Recomand aceasta serie. (Postat pe 08.11.2019)
evaluareComentariu de Adriana
Evaluare
Intreaga serie e deosebita. Relatarile biblice se impletesc cu descriera vietii si obiceiurilor evreilor ai astfel intelegem mai bine timpul in care au trait primii crestini. (Postat pe 08.11.2019)
evaluareComentariu de Marioara
Evaluare
Am citit intreaga serie si am gfost captivata de fiecare pagina. Viata primilor crestini si modul in care s-au intors la Dumnezeu famenul etiopian, Saul, sutasul Corneliu sunt surprinse pe paginile acestei carti. Recomand intreaga serie. (Postat pe 29.08.2019)
evaluareComentariu de Rodica
Evaluare
Ultimul volum al seriei. E la fel de fascinant ca si primele doua volume. Credinta in Isus razbate de pe fiecare pagina a cartii. O redomand. (Postat pe 11.02.2019)
Recomand!!!Comentariu de Emanuela
Evaluare
Davis Bunn & Janette Oke au un mod surprinzător de a aduce personaje noi și a-i împleti cu viața celor pe care deja îî cunoaștem. Chiar și personajele din Noul Testament, despre care ai tot citit, încep să prindă cu adevărat viață în mintea ta și să le cunoști mai bine.
De asemenea, acești doi autori aduc noi situații în atenția noastră din viața evreilor din primul secol și te fac să cunoști mai bine modul de viață de atunci. Astfel, înțelegi mai bine Biblia și în special Noul Testament.
Faptul că avem la dispoziție și o hartă din acea vreme te face să călătorești împreună cu personajele îndrăgite, să simți durerea din picioare și oboseala din corp. Pentru că am tot studiat harta în timp ce avansam citirea cărții, am ajuns să memorez unele localități din Israel și astfel am o imagine de ansamblu mai bună atunci când citesc despre viața Domnului Isus.
(Postat pe 06.11.2018)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.