Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Stavilarele cerului. Recunoasteti semnele sfarsitului vremurilor, pentru a supravietui in fata maniei viitoare

David R. Parsons

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 36 puncte.
36,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 36 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

UNDE NE SITUĂM ÎN CALENDARUL PROFETIC?

Când ucenicii I-au cerut lui Isus părerea cu privire la vremurile de pe urmă, El a indicat „zilele lui Noe” ca fiind cheia aflării momentului „venirii Fiului Omului”. Dar ce anume a vrut să spună prin aceasta? Cartea „Stăvilarele cerului” dezvăluie exact ceea ce s-a întâmplat în cazul potopului lui Noe şi explică de ce acest important eveniment biblic se aseamănă atât de mult cu vremea noastră. Prin urmărirea decăderii morale a omenirii în timpul generației lui Noe, întoarcem cortina la timpurile noastre în moduri remarcabile. De asemenea, descoperim o paradigmă biblică clară pentru a determina unde ne situăm în calendarul profetic, pe baza învățăturilor efective ale lui Isus și ale apostolilor. După ce veţi citi cartea „Stăvilarele cerului”, veți ști dacă numărătoarea inversă până la judecata finală a început deja.

Reflectând o cercetare atentă și revelaţii biblice pătrunzătoare, cartea Stăvilarele cerului ne dezvăluie modul drept al lui Dumnezeu de a relaționa cu omenirea și soarta care îi așteaptă în curând pe cei care manifestă în prezent răzvrătire făţişă față de El. Autorul David Parsons taie răul de la rădăcina acestei răzvrătiri morale, care se află în afirmaţiile pe cale de prăbușire ale evoluției darwiniste. El identifică, de asemenea, „sfârşitul joculuiˮ lui Dumnezeu — strategia Sa specială — modul în care vrea să aducă această eră prezentă la un final. Pe măsură ce ne apropiem de acea zi, Isus îl cheamă pe fiecare credincios să fie sare şi lumină în lume, avertizându-i pe oameni despre venirea judecăţii şi arătându-le drumul spre viaţa veşnică în El. Această carte este un puternic memento, conform căruia toți au o alegere de făcut în privința destinului lor final — şi nu mai e decât puțin timp.

DAVID R. PARSONS este autor, jurist, ziarist, slujitor investit și specialist în Orientul Mijlociu. Slujeşte în calitate de vicepreşedinte şi purtător de cuvânt senior al Ambasadei Creștine Internaționale din Ierusalim. Comentariile lui Parsons și alte scrieri au fost publicate în ziare şi reviste din întreaga lume. El a fost intervievat de sute de ori în publicații tipărite, la televiziune, radio şi mass-media digitale, inclusiv la CNN, Fox News, BBC, Time, Newsweek, CBS Sixty Minutes, CBN News, New York Times, The Washington Post, The Christian Science Monitor, USA Today, Charisma Magazine, Christianity Today, The Jerusalem Post şi The Times of Israel.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25550
Autor David R. Parsons
Editura Alfa Omega Publishing
Nr. pagini 226
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2018
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.