Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Răpirea

D. M. Panton

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 16 puncte.
16,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 16 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Chestiunea răpirii este nespus mai serioasă pentru noi acum, cei care trăim în ultimul ceas. Căci exact la fel cum, în momentul răpirii, Satan se va împotrivi în mod fizic înălțării celor ce-i vor lua locul (Apocalipsa 7:5, 7), și acum, pe plan spiritual, scopul lui suprem este să slăbească în așa măsură vegherea, încât să împiedice răpirea, prin neajungerea credincioșilor la maturitate. Toate învățăturile care adorm Biserica sprijină scopul lui Satan – oricât de sincere ar fi motivațiile lor sau oricât de scuzabile le-ar fi erorile. O dovadă clară a erorilor din spatele oricărei alte învățături este faptul că nu se acordă o importanță atât de mare vegherii, precum o face Scriptura. De aceea, să luăm aminte la chemarea solemnă a Domnului nostru adresată, pe parcursul veacurilor, tuturor celor ce sunt ai Lui și care este pentru noi, acum, mai urgentă ca oricând: „Ce vă zic vouă [apostolilor] zic tuturor [ucenicilor]: vegheați” (Marcu 13:37).

David Morrieson Panton (1870-1955) s-a născut în Jamaica, unde tatăl său a fost misionar anglican. A studiat dreptul la Cambridge. Când a înţeles adevărul referitor la Împărăţie, la responsabilitatea și răspunderea personală a fiecărui creștin înaintea Scaunului de judecată al lui Cristos și cerinţele necesare pentru a domni împreună cu El, a renunţat la cariera de jurist și a trăit în condiţii simple. După moartea lui Robert Govett, în 1901, a fost invitat să slujească la Surrey Chapel, Norwich. Acolo a scris multe cărţi și a redactat revista Dawn (Zorii zilei).

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26314
Autor D. M. Panton
Editura Lampadarul de aur
Nr. pagini 90
Dimensiuni 13 x 20 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.