Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Marirea si decaderea celor 5 imperii ale Bibliei

Byoungho Zoh

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte.
20,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

ASIRIAN  *  BABILONIAN  *  PERSAN  *  GREC  *  ROMAN
 
Mulţi oameni nu-şi dau seama că Biblia nu e numai manifestarea cuvintelor lui Dumnezeu care sunt relevante pentru noi astăzi, ci e menită şi să fie o lentilă prin care să vedem şi să înţelegem istoria lumii.
In Mărirea şi decăderea celor cinci imperii din Biblie, dr. Byoungho Zob îşi foloseşte cei peste douăzeci de ani de experienţă de studiere şi de predare a Bibliei ca să ne plimbe prin istoria imperiilor antice şi prin relaţia lor cu Israelul de demult, aşa cum e consemnat în Biblie.
Folosind Scriptura şi resurse externe, dr. Zob împărtăşeşte istorie şi prezintă natura lui Dumnezeu în privinţa relaţiei Lui cu creaţia Sa.
Cartea oferă, de asemenea, idei privitoare la deosebirea imensă dintre a conduce un imperiu în felul lui Dumnezeu şi a-l conduce în felul oamenilor, demonstrând, în cele din urmă că a urma căile lui Dumnezeu e cel mai bun lucru.

Dr. Byoungho Zoh a creat metoda „Tong" de a studia Biblia, o abordare care îmbină raţionalul cu sentimentalul, precum şi cu cultura Răsăriteană şi Apuseană laolaltă. E preşedinte al Bible Tongdokwon, o instituţie educaţională pentru studierea Cuvântului lui Dumnezeu. A prezidat conferinţa „Biserica din viitorul secolului XXI: Compania Răsăritului şi a Apusului", pentru 10.000 de lucrători, în 2007. în 2008, a fost coreprezentant pentru „Reorientare prin Biblie", o declaraţie din Seul semnată de 140 de teologi coreeni, şi este autorul a peste 30 de cărţi. E vorbitor la congresul „Aniversarea de 500 de ani de la afişarea celor 95 de teze de către Martin Luther pe uşa catedralei AU Saints din Wittenberg", în Germania.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25736
Autor Byoungho Zoh
Editura Nu
Nr. pagini 268
Dimensiuni 14 x 20,3 cm
Anul publicarii 2018
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.