Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Îndrumarul prorocului. Un ghid pentru manifestarea biblică a darului de prorocie

Daniel Muresan

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte.
35,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Spre deosebire de predicator care vestește Cuvântul general al lui Dumnezeu, prorocul are prin excelență responsabilitatea de a sta la dispoziția Duhului Sfânt pentru ca prin intermediul lui, Domnul să-Și transmită Cuvântul „pentru aici și acum” și să-L îndrepte în mod specific spre o persoană, spre un grup de oameni, spre o biserică, spre o țară sau spre o întreagă generație.

Prorocul, la fel ca orice alt credincios și slujitor, trebuie să fie un suflet „învățabil” și gata astfel de a ajusta după Scripturi, modul de manifestare a darului pe care l-a primit din partea Domnului. Prorocul trebuie să fie credincios Domnului transmițând cu fidelitate mesajul Duhului, însă în același timp în manifestarea darului profetic, prorocul trebuie să fie credincios revelației Scripturilor.

Dacă primirea și însușirea mesajului profetic autentic aduce zidire, sfătuire și mângâiere celui căruia acesta îi este adresat, în aceeași măsură respingerea acestui mesaj poate aduce de-a dreptul drame spirituale sau de alt ordin în viața celui împotrivitor.

Prorocul contemporan nu trebuie să se lase impresionat de aparențele din viața unui om sau a unei Biserici, ci el trebuie să se bizuie pe ceea ce Domnul, care cunoaște inimile și vede în ascuns, îi descopere în viața acelui om sau a acelei Biserici.

Prorocul contemporan autentic nu trebuie să-i înjunghie pe prorocii mincinoși, la fel ca Ilie pe Carmel, dar cu siguranță că Domnul vrea să-l folosească pentru nimicirea și stârpirea din mijlocul Bisericii Domnului, a lucrării lor amăgitoare.

Daniel Mureșan locuiește în Brașov, slujește ca păstor și, împreună cu soția lui, este binecuvântat de Domnul cu șase copii și șase nepoți. Cu ajutorul Domnului, a mai publicat: Inima și mâinile păstorului (2013), Orfanii lui Dumnezeu (2015), Vindecările divine (2016), Duhule, vino! (2018), Profilul robului lui Hristos: mijlocitor și profet (2019), Suferința împreună cu Evanghelia (2020), Isus - Învingătorul demonilor (2020), Vorbirea în limbi noi (2020), Profilul robului lui Hristos: păstor și reformator (2021), Mană în pustiu (2021), Miere din stâncă (2021), Lumină pe cărare (2022), Șapte stări spirituale, ilustrate în Bisericile Apocalipsei (2022).

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28083
Autor Daniel Muresan
Editura Gramma
Nr. pagini 230
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8987-81-1

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.