Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

D’Sozo. Reversarea celui mai mare rau

Dave Fiedler

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 27 puncte.
27,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 27 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

D'SOZO... vine din rădăcina greacă pe care Noul Testament o foloseşte pentru a exprima atât mântuirea spirituală, cât şi vindecarea fizică.
Dar, ca armă a Domnului pentru a inversa cel mai mare rău, d'Sozo devine o încredere neclintită în Dumnezeu care are soluţii pentru orice nevoie; îl eliberează pe poporul Său ca să facă lucrarea lui Isus pentru corp, minte şi suflet; arată slava divină prin dragostea care renunţă la sine; respinge afirmaţia diavolului că urmărind interesul propriu este cel mai bun lucru; şi dovedeşte că păcătoşii pot, prin credinţa în Hristos, să devină ascultători de „legea vieţii" şi în siguranţă pentru a fi reprimiţi în universul celor necăzuţi.
Istoria, inspiraţia şi profeţia se combină pentru a picta o imagine a sfârşitului cum nu aţi mai văzut până acum. Planul lui Dumnezeu este posibil şi puteţi face parte din el!

Dave Fiedler a petrecut douăzeci de ani în săli de clasă adventiste, împărtăşind elevilor de la clasa a cincea până la încheierea studiilor de colegiu, dragostea lui pentru înţelegerea corectă a lucrurilor şi evenimentelor şi dragostea lui pentru istorie. In 2008, Domnul i-a oferit ocazia de a pune în practică teoria, când a infiintat Adventist City Missions (Misiuni Adventiste în Oraşe). Dave a mai scris Hindsight: Seventh-day Adventist History in Essays and Extracts şi are plăcere să împărtăşească lecţii din trecutul denominaţiunii noastre. El locuieşte lângă Wichita, Kansas, cu soţia sa, Clarissa şi cu fiica lor, Tifona.

 

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25225
Autor Dave Fiedler
Editura Alege Viata Publishing
Nr. pagini 334
Dimensiuni 15 x 23 cm
Anul publicarii 2017
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9789738357396

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.