Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Ceasul de pe urma. Perspectiva unui nativ israelian asupra vremurilor din urma

Amir Tsarfati

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte.
32,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

PE MĂSURĂ CE CEASUL DE PE URMĂ SE APROPIE, ESTE VREMEA SĂ RĂSTURNĂM PRECONCEPȚIILE ȘI SĂ DISCERNEM PLANUL ADEVĂRAT AL LUI DUMNEZEU.

Cu toții avem întrebări despre vremurile din urmă. Însă, după cum explică Amir Tsarfati, un israelian creștin și un respectat învățător al Bibliei, profețiile biblice sunt o taină, nu un secret. Înțelegerea este disponibilă oricui își face timp să le studieze. Dorim ca această carte să vă fie o călăuză.
Conținând o înțelegere profundă și care te face să gândești asupra profețiilor biblice și a felului în care acestea pot fi aplicate în ziua de astăzi, explorarea Bibliei de către Amir este atât proaspătă cât și fascinantă.
În loc să se avânte în speculații și să se joace cu temerile oamenilor, Amir prezintă scenarii reale ancorate în adevărul biblic referitor la Răpire, Anticrist și Necazul cel Mare. De asemenea, te ajută să înțelegi rolurile – și soarta – Rusiei, Iranului, Uniunii Europene, Statelor Unite și Israelului în vremurile din urmă, arătându-ne cum profețiile biblice se împlinesc chiar astăzi.
Există speranță în mijlocul haosului. Indiferent de ce se întâmplă, Dumnezeu este în control. El Își va proteja copiii.

Această carte venită la timp este bine scrisă, senzațională, provocatoare, te încurajează și te determină să gândești. Anne Graham Lotz, autoare a „The Daniel prayer”

Ceea ce a promis Dumnezeu poporului Său, El împlinește. Cred că Dumnezeu va folosi „Ceasul de pe urmă” să deschidă inimi față de Evanghelie. Dr. David Jeremiah, fondator și președinte al Turning Point; pastor senior la biserica Shadow Mountain Community

Amir Tsarfati s-a născut în Israel, unde a și locuit mare parte din viața lui. După ce și-a încheiat serviciul obligatoriu în Forțele de Apărare Israeliene, a continuat în calitate de maior în rezervă IDF. Amir a fost CEO la Sar El Tours and Conferences și a fost un ghid turistic în Israel vreme de 20 de ani. De asemenea, el este fondatorul și președintele Behold Israel, o organizației non-profit care oferă acces în timp real la știri de încredere despre Israel din contextul solid al istoriei Bibliei și profețiilor. Amir este căsătorit și are patru copii.
Descoperă mai multe pe www.beholdisrael.org.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25949
Autor Amir Tsarfati
Editura Alfa Omega Publishing
Nr. pagini 238
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (1)

Nota 10Comentariu de Noemi
Evaluare
O carte extraordinară de la un om extraordinar! O recomand cu căldură, vorbește foarte clar despre vremea din urmă și profeții, minunat!❤ (Postat pe 26.04.2020)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.