Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Șapte stări spirituale ilustrate în Bisericile Apocalipsei. Un îndrumar de cercetare spirituală

Daniel Muresan

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 33 puncte.

Pret normal: 35,00 Lei

32,55 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 33 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Să nu vrei să îți cunoști propria stare spirituală și să nu fii gata să o schimbi e o atitudine soră cu moartea spirituală.
Noi credem că, în aceste șapte scrisori, Domnul prezintă stări spirituale ilustrative, în care ne putem regăsi la timpul prezent, la un moment dat, atât la nivel personal ca oameni credincioși și slujitori ai Domnului, cât și la nivel colectiv ca parte a stării spirituale generale a bisericii locale din care facem parte.
Cu toate că aceste biserici locale din Asia Mică a secolului I își trăiau viața și își făceau lucrarea în același perimetru geografic relativ restrâns și erau contemporane, confruntându-se deci cu aceleași provocări în cadrul aceleiași societăți din același imperiu în care trăiau, stările lor spirituale erau diferite, iar în unele cazuri diametral opuse.
Finalul dătător de speranță și aducător de nădejde în posibilitatea primirii răsplătirilor divine, în urma biruinței, al fiecărei scrisori, și mai cu seamă al scrisorilor adresate celor două biserici ale căror stări spirituale sunt dintre cele mai deplorabile, și anume Sardes și Laodicea, ne uimește.
Oamenii spun „Speranța moare ultima”, însă în scrisorile Apocalipsei putem citi printre rânduri „Speranța sau nădejdea în Dumnezeu nu moare niciodată”, câtă vreme sunt împlinite cerințele Sale.

Daniel Mureșan locuiește în Brașov, slujește ca păstor și, împreună cu soția lui, este binecuvântat de Domnul cu șase copii și șase nepoți. Cu ajutorul Domnului, a mai publicat: Inima și mâinile păstorului (2013), Orfanii lui Dumnezeu (2015), Vindecările divine (2016), Duhule vino! (2018), Profilul robului lui Hristos: mijlocitor și profet (2019), Suferința împreună cu Evanghelia (2020), Isus - Învingătorul demonilor (2020), Vorbirea în limbi noi (2020), Profilul robului lui Hristos: păstor și reformator (2021), Mană în pustiu (2021), Miere din stâncă (2021), Lumină pe cărare (2021).

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 27904
Autor Daniel Muresan
Editura Metanoia
Nr. pagini 272
Dimensiuni 14,3 x 20 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-916-092-3

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.