Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Apocalipsa

Alun Ebenezer

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 42 puncte.
42,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 42 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Un comentariu scris în stil contemporan, clar și îmbietor pentru cititorii începători în domeniul comentariilor

La început, cartea Apocalipsa ți se poate părea greu de înțeles și plină de simboluri complicate. Departe însă de a încerca să-și deruteze cititorii, scopul ei a fost și continuă să fie acela de a oferi mângâiere și speranță celor care își pun încrederea în Domnul Isus Cristos.

Edward Donnelly (Belfast) descrie această carte ca „o introducere captivantă și folositoare, mai ales pentru cei tineri, în cartea Apocalipsa”. Alistair Beg a spus foarte pe scurt: „Ai reușit, Alun! În sfârșit o carte despre Apocalipsa care poate fi citită și înțeleasă cu ușurință!”

Ca scrisoare, Apocalipsa a fost intenționată pentru oameni specifici într-un timp specific al istoriei. În scrisoare, autorul vrea să consoleze biserica în lupta ei împotriva forțelor răului. El dorește ca ei să știe că Dumnezeu vede lacrimile lor (7:17; 21:4); și că rugăciunile lor au influență asupra evoluției istoriei (8:3-4). El vrea ca ei să știe că moartea tovarășilor lor creștini este prețioasă în fața Lui și că victoria finală a lui Isus Cristos și a poporului Său este asigurată (15:2). El ține să-i asigure că Isus Cristos trăiește și domnește pentru totdeauna; că El guvernează lumea în interesul bisericii Lui (5:7-8); că El va reveni ca să-Și ia poporul la Sine, că trăiește cu ei pentru totdeauna (21:22), că El este cu ei și acum și va rămâne cu ei pentru eternitate (1:12-20).

„Sunt foarte bucuros să pot dărui o carte ca aceasta unor tineri precum nepoții și nepoatele mele ca primul comentariu pe care îl vor citi. Este un comentariu scris în stil contemporan, clar și îmbietor pentru cititorii începători în domeniul comentariilor. Cât de bine le va prinde să înceapă cu cartea Apocalipsa!” Rev. Rico Tice (All Souls, Langham Place, Londra).

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26175
Autor Alun Ebenezer
Editura Faclia
Nr. pagini 240
Dimensiuni 15,2 x 22,8 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8247-98-4

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.