Bine ai venit!         

 
 
 

Așa Tată, așa Fiu. Pe nori de slavă. Un studiu al vremii și naturii celei de a Doua Veniri a lui Christos

Don K. Preston

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 43 puncte.
43,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 43 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Adevarul promisiunilor implinite ale lui

Natura venirii lui Christos este fierbinte dezbatuta. A prezis Christos o intoarcere intr-un trup de carne? Sau, avea venirea lui Christos sa fie un eveniment in care El avea sa vina in acelasi fel cum a venit Tatal Sau, in multe randuri, in Vechiul Testament?
Perspectiva Preterista cu privire la profetie se raspandeste rapid dincolo de granitele denominationale. Nodul Gordian al afirmatilor temporale din Noul Testament referitoare la apropierea sfarsitului poate fii dezlegat in lumina unei mai bune intelegeri a naturii parousiei lui Christos. Pe scurt, Isus nu a promis ca se va intoarce intr-un trup fizic! El a promis sa vina asa cum Tatal a venit, si aceasta exclude o venire trupeasca, vizibila!
Acest adevar nu este primit bine de toti, si preterismul este etichetat ca fiind eretic. Fara sa se teama de astfel de acuzatii, Don K. Preston, in mod sincer, confrunta pe criticii de frunte, ai preterismului din zilele noastre, raspunzand cu mare profunzime scrierilor lui John MacArthur, Kenneth Gentry, si altii, aratand ca paradigmele lor sunt gresite si ca acuzatiile lor sunt nefondate.
In aceasta lucrare comprehensiva si definitiva, Don K. Preston arata cu dovezi persuasive puternice, ca a Doua Venire a lui Christos nu avea sa fie trupeasca, fizica si vizibila, ci o manifestare a Suveranitatii Lui, pe masura ce a venit in slava Tatalui!

Despre autor

Don K. Preston a inceput sa vorbeasca in public la varsta de 13 ani. A absolvit Northside School of Preaching, Harrison, AR si a fost considerat printre „Tinerii remarcabili ai Americii”. In discursurile sale publice si in cartile lui dezbate cu precadere escatologia Legamantului (preterismul). Este autorul a peste 20 de carti, considerate „inovatoare” si „definitorii”, atat de catre cei care-i impartasesc opiniile, dar si de catre cei care au pareri diferite de ale lui.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28345
Autor Don K. Preston
Editura Scriptum
Nr. pagini 446
Dimensiuni 14,8 x 21 cm
Anul publicarii 2022
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786060311065

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.