Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Predici

Liviu Olah

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Anunta-ma cand produsul reintra in stoc.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte.
35,00 Lei

Disponibilitate: Indisponibil

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 35 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"Trasatura definitorie a vietii pastorului Liviu OLAH a fost pasiunea pentru gloria lui Dumnezeu. Era evidenta in predici, in rugaciuni, in preocuparea pentru sfintirea bisericii, in motivatia pentru mantuirea sufletelor pierdute si in discutiile personale. Pe patul de suferinta, pana la ultima suflare, fratele Olah a ramas indragostit si fascinat de Dumnezeu. Cand vorbea despre gloria divina, fata ii radia, sufletul ii era exaltat si intensitatea emotiei sale era maxima."

-- Dr. Liviu Tiplea

"A predicat mai bine de o ora. Dar oare ii mai pasa cuiva? Timpul parca incremenise, iar omul din fata noastra ne purta dincolo de vremelnicie, intr-o atmosfera care parea din campiile cerului. Avea idei simple, dar patrunzatoare, Glasul de orator venit parca din vechea Roma, imbinand tonul colocvial cu declamatia solemna, putea ajunge instantaneu de la suava chemare iubitoare a Evangheliei la tunetul anuntarii Judecatii de Apoi. Ascultasem pana atunci multi oameni talentati vorbind de la amvoanele bisericilor. Predica lui insa iti dadea senzatia uluitoare ca vine de "dincolo."

-- Daniel Branzei

"Pentru cei ce n-au trait minunea de la Oradea, trebuie sa descriu cum predica Liviu Olah. Se ridica la amvon si incepea foarte simplu, ca o discutie oarecare. Dar la cateva minute dupa acest inceput obisnuit se simtea ca un vuiet si se simtea ca a coborat acolo prezenta si puterea lui Dumnezeu. Lui Liviu i se schimba brusc vocea si din clipa aceea vorbea cu o voce adanca, profunda, pasionata. Lumea incepea sa planga in hohote sub puterea prezentei lui Dumnezeu. Nu mai auzeai ce spune omul, ci simteai ca esti in prezenta lui Dumnezeu si ca ai tu acolo o intalnire cu Dumnezeu si iti vorbeste direct Dumnezeu. Asa ceva nu am mai vazut nicaieri si la nici un alt predicator din lume."

-- Iosif Ton

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24387
Autor Liviu Olah
Editura Nu
Nr. pagini 462
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.