Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Predarea stafetei. Instruieste-ti copilul cum sa-L urmeze pe Isus. Ghid de ucenicizare de 10 saptamani

Grant Edwards

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte.
15,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 15 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Dacă eşti părinte, cu siguranţă îţi doreşti pentru copilul tău o prietenie roditoare cu Isus. Iar dacă eşti învăţător creştin, cu siguranţă îţi doreşti ca părinţii să reuşească asta! însă ce pot face părinţii? Ce le pot spune? De unde să înceapă?

Cele zece sesiuni de învăţare din această carte durează câte 45 de minute fiecare şi pot fi folosite cu uşurinţă acasă, zidind copiii de şcoală primară pentru o relaţie profundă cu Isus. Acestea includ:

> Instrucţiuni pas-cu-pas, care ajută părinţii să ştie exact ce trebuie să facă şi să spună. Sesiunile nu sunt bazate doar pe discuţii - ele conţin o mulţime de activităţi amuzante şi jocuri!

> Pagini de jurnal care ajută părinţii să înregistreze etapele spirituale parcurse de copiii lor! Această carte va deveni o amintire preţioasă a aventuriiîntregii familii pe calea credinţei.

> Activităţi distractive! De la sugestii de filme, la pagini cu activităţi şi jocuri, părinţii sunt echipaţi pentru a cimenta cele învăţate în lecţia săptămânală - pe tot parcursul acesteia.

> Petreceri de lansare şi de încheiere! Biserica primeşte planuri amănunţite prin care poate lega acest program părinţi-copii de lucrarea cu copiii (O să vă placă ideea!).

Nu lăsa ucenicizarea copiilor la voia întâmplării. Oferă-le copiilor din viaţa ta noţiunile de bază pe care trebuie să le cunoască pentru a deveni ucenici dedicaţi ai lui Cristos.

Grant Edward este fondatorul First Steps Ministry (disciplinganother.com), slujind ca pastor senior al Fellowship Christian Church, în Springfield, Ohio. Programul de ucenicizare First Steps a fost şlefuit prin aplicarea în sute de biserici din America, Cuba, Rusia şi Filipine.


CUPRINS

Introducere
Un material în care ai tot ceea ce îţi trebuie pentru a începe şi dezvolta o relaţie de ucenicie care va schimba în chip minunat viaţa copilului tău.

Bun venit în familie!
Copilul tău are un loc special în familia lui Dumnezeu, iar Dumnezeu are o aventură deosebită planificată pentru el. Vei vedea ce se poate întâmpla dacă decideţi, tu şi copilul tău, să-L urmaţi pe Isus.
Ideea centrală: Isus îl doreşte pe copilul tău ca ucenic al Lui şi vrea să se încreadă în El.

Prieteni pentru totdeauna
O veste bună: Isus vrea să fie Prietenul copilului tău, pentru totdeauna. Copilul tău va ajunge să-L cunoască pe Isus şi să descopere în ce fel vrea să-i fie prieten.
Ideea centrală: Ucenicii au o relaţie plină de dragoste cu Isus, iar aceasta conduce la ascultare.

Alegeri corecte
Ucenicii au făcut ceea ce le-a spus Domnul Isus să facă, dar de unde ştie copilul tău ce aşteaptă Domnul Isus de la el? lată câteva modalităţi prin care îl poţi ajuta pe copil să ia decizii înţelepte.
Ideea centrală: Ucenicii au luat, în supunere faţă de Domnul Isus, decizii care L-au onorat.

De vorbă cu cel mai bun prieten al tău
Domnului Isus îi place foarte mult să stea de vorbă cu copilul tău. lată mai jos câteva idei prin care îţi poţi ajuta copilul să aibă un timp extraordinar de dialog cu El.
Ideea centrală: Domnul Isus vrea să te rogi — dar să te rogi în mod concret.

Scrisori de la un Prieten
Dacă un prieten i-ar scrie copilului tău o scrisoare, probabil că acesta ar citi-o de îndată ce ar primi-o. Biblia este o scrisoare pentru noi de la Domnul Isus! lată câteva sugestii pentru a-l ajuta pe copil să înţeleagă cât de important este să aprofundeze Cuvântul lui Dumnezeu.
Ideea centrală: Ucenicii trebuie să cunoască şi să practice adevărurile Bibliei, începând cu cele mai elementare.

Distracţie, prieteni şi relaţionare
In viaţa de ucenicie suntem ca o familie! lată cum îi poţi veni în ajutor copilului tău să găsească persoane care să îl ajute în umblarea cu Cristos
Ideea centrală: Ucenicii îşi trăiesc viaţa de credinţă împreună şi se susţin unul pe celălalt.

Impărtăşirea experienţei
Isus doreşte ca tu şi copilul tău să împărtăşiţi cu prietenii voştri ceea ce lucrează El în viaţa voastră. Cum? împărtăşind ceea ce înseamnă El pentru voi. Vei învăţa cum să o faci.
Ideea centrală: Urmaşii lui Cristos îşi împărtăşesc experienţele.

Cum să rămâi puternic
De multe ori, ucenicii încep prin a-L urma pe Isus, iar apoi încep să rătăcească, atraşi de tot felul de lucruri. Tu şi copilul tău veţi învăţa cum să rămâneţi puternici.
Ideea centrală: Ucenicii ajungsă îl iubească tot mai mult pe Isus şi să-L urmeze tot mai îndeaproape.

Trăieşte aventura
A-L urma pe Isus este o aventură extraordinară, care durează toată viaţa. Tu şi copilul tău urmează să aflaţi ce vă stă înainte în viaţa de ucenici ai lui Isus.
Ideea centrală: Viaţa de ucenic al lui Isus este una foarte captivantă.

Creează-ţi o amintire
Momentul în care copilul tău devine un ucenic devotat este unul foarte important din viaţa lui. Tu şi copilul tău îl veţi face să fie unul memorabil.
Ideea centrală: Decizia de a-L urma pe Isus este ceva foarte important şi momentul trebuie sărbătorit!

Pentru grupuri: petrecere de lansare opţională
Dacă parcurgeţi acest program împreună, ca grup, începeţi cu un eveniment distractiv, în care să stabiliţi viziunea şi să învăţaţi cum să fiţi un sprijin unul pentru celălalt, lată cum puteţi face asta.

Pentru grupuri: petrecere de celebrare opţională
Ai reuşit! Petrecerea de celebrare încheie aventura de ucenicizare a copiilor din grupul tău. Acest moment e ca o cireaşă pe tort, deci merită sărbătorit!

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25076
Autor Grant Edwards
Editura Carmel Print
Nr. pagini 168
Dimensiuni 16 x 23 cm
Anul publicarii 2017
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-8875-18-7

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.