Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Teoria muzicii fara durere [3 CD-uri incluse]

Susan Strohschein & Maria Magdalena Gherasim

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 42 puncte.
42,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 42 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Ti-e frica de diezi si bemoli? Citirea ritmului iti provoaca ameteli? Cartea aceasta este pentru tine! Mergem cu tine prin taina muzicii cu multi pasi mici.

Teoria muzicii fara durere si fara profesor te va indruma spre o intelegere mai adanca a ritmului, a melodiei, a altor concepte muzicale, cu alte cuvinte a muzicii. Cartea este insotita de 3 CD-uri cu mai mult de 150 de exercitii.

Usor de folosit, cu multe exercitii auditive, intonationale si de scriere, scrisa intr-un mod placut, Teoria muzicii fara durere iti dezvolta deprinderi necesare sa pornesti pe drumul citirii muzicale.

Iata ce spune cineva care deja a parcurs cartea:

"Studierea acestui material a fost o deosebita placere pentru mine. Rezultatele au fost vizibile imediat, insemnand o avansare semnificativa de la cunoasterea la nivel teoretic, scriptic a notiunilor prezentate la un nivel practic, auditiv... acolo unde se afla muzica de fapt. Manualul are o abordare sistematica a notiunilor elementare si o forma de prezentare care il face nu numai accesibil noua, celor care facem primii pasi in lumea muzicii, ci si usor de intrebuintat".

-- Anca, Targu-Mures

Prefata

Aceasta carte este scrisa astfel incat sa acorde flexibilitate in folosirea ei. Ea poate fi folosita de o singura persoana, fara profesor. De asemenea, cartea poate fi folosita de un dirijor impreuna cu formatia lui. Lectiile sunt construite din doua parti, acoperind doua concepte muzicale: ritmul si melodia. Partea A acopera concepte ritmice, iar partea B concepte melodice. Chiar daca aceste concepte sunt explicate separat in doua parti distincte ale fiecarei lectii, ele nu pot fi separate in muzica. De aceea, in exercitii ele se intrepatrund.

In carte am facut referiri la cor, dar cartea poate fi folosita cu succes si de catre fanfara sau alte formatii muzicale ale bisericii. Repertoriul folosit este din cantarile bisericesti.

Muzica a existat inainte de a fi scrisa pe portativ. Conceptele muzicale sunt auditive. In aceasta carte vrem sa dezvoltam in acelasi timp si deprinderile auditive si cele necesare citirii unei partituri. In acest scop cartea este insotita de trei CD-uri.

Noi am numit cartea Teoria muzicii fara durere si am incercat sa o facem astfel, cat de placuta a fost posibil, cu pasi mici, cladind mereu pe ceea ce s-a asezat deja. Insa deprinderile necesare in invatarea muzicii nu pot fi dobandite fara perseverenta. Cel mai bun mod de a lucra este sa repetati fiecare exercitiu pana cand il veti rezolva usor. Cand incepeti aceasta carte, acordati-i timpul necesar in lunile care urmeaza, sa puteti ajunge cu bucurie la bun sfarsit.

-- Autorii
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21231
Autor Susan Strohschein & Maria Magdalena Gherasim
Editura Nu
Nr. pagini 159
Dimensiuni 16,5 x 23,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (5)

Comentariu de Julia
Evaluare
aceasta carte poate fi raportata la un instrument? (Postat pe 24.08.2011)
Comentariu de Ardelean Rut
Evaluare
Am început nu de mult să o studiez; mi se pare usor de inteles interesanta Si practica pt cei care vor sa invete muzica in scurt timp. (Postat pe 21.09.2009)
Comentariu de nicos_pios
Evaluare
insfarsit ... cred ca aceasta carte va deschide noi orizonturi pentru tinerii care doresc sa se inzestreze in lucrare de laudapentru Domnul Dumnezeu. As dori sa o studiez si eu,cu proxima ocazie. mai spun doar atat:Domnul sa va binecuvintese ! (Postat pe 06.05.2007)
Comentariu de danny rus
Evaluare
este ceea ce aveam nevoie in aceste momente...chiar este un f mare ajutor celor carora le e frica de teorie in muzica. (Postat pe 17.11.2006)
Comentariu de Stefan Coman
Evaluare
Nu am vazut-o dar din cit am inteles din prezentare consider ca e o carte foarte buna in special ca notiune introductiva pentru cintaretii din biserica. (Postat pe 15.11.2006)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.