Bine ai venit!         

 
 
 
Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte.
32,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Noi, membrii Fundatiei Jubilate, suntem cu totii profesori. Ca profesori, cautam modalitati eficiente de invatarea muzicii, ca cel credincios sa-L laude pe Domnul cu bucurie si cu pricepere.

De-a lungul anilor ne-am bucurat de instrumentul "umil" numit in limba germana blockflote. Ne bucuram ca, in final, am ajuns sa avem o metoda testata si dovedita eficienta spre invatarea muzicii cu ajutorul acestui instrument.

Manualul de blockflote incepe de la zero, ca sa invatati fiecare nota prin exercitii si cantari. Inca de la primele lectii se intra in repertoriul bisericesc, sa ne bucuram de melodii cat de repede e posibil. Pana la sfarsitul cartii va veti fi insusit zeci de cantari cunoscute si indragite de biserica.

Cand ne gandim la o carte, avem in fata tinta: sa invatati sa cantati la blockflote. Daca nu ati mai facut teoria muzicii, care e absolut necesara pentru invatarea unui instrument, luati in considerare achizitionarea cartii "Teoria muzicii fara durere". Manualul de blockflote face referiri la aceasta carte la fiecare lectie.

Studiul manualului de blockflote va ofera mai mult decat bucuria de a canta la acest instrument cu sunetul atat de placut, numit si flaut dulce. Veti avea in plus si posibilitatea de a descifra cantari noi la acest instrument cu sunetul cel mai apropiat de vocea umana.

Prefata

Cand David a organizat muzicienii care slujeau in Templul Domnului (1 Cronici 25), maestrii cantau impreuna cu ucenicii lor. Ne bucuram mult de tabloul acesta: muzicieni pusi deoparte in slujba Domnului, slujind impreuna mari si mici, invatatori si ucenici. In oricare din aceste ipostaze te gasesti, cartea aceasta este pentru tine!

Poate cunosti muzica si vrei sa inveti blockflote ca o delectare. Sau poate iti doresti sa inveti muzica, si blockflote este primul instrument ales . In ambele cazuri ai facut o alegere buna! Ne rugam ca aceasta carte sa-ti dea bucurie laudandu-L pe Dumnezeu cu un sunet nou.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24609
Autor Maria Magdalena Gherasim, Susan Strohschein
Editura Nu
Nr. pagini 112
Dimensiuni 21,5 x 30 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.