Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Comentariu exegetic al Noului Testament. Marcu

Mark L. Strauss, Clinton E. Arnold (ed. gen.)

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 198 puncte.
198,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 198 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Evanghelia lui Marcu, scrisă într-un ritm rapid, puternică și sugestivă, îl duce pe cititor în lumea fascinantă a vieții, morții și învierii lui Isus, Mesia, cea mai importantă persoană din istoria omenirii.

Concepută pentru pastori și învățători biblici, seria de Comentarii Exegetice ale Noului Testament adună elemente ale comentariilor biblice clasice regăsite rareori împreună într-un singur volum. Scrise de cercetători biblici remarcabili, toate volumele abordează contextul literar şi structura pasajului din limba greacă, fiecare autor având propria traducere pe baza structurii literare. Este prezentată ideea principală a pasajului, structura lui exegetică, un comentariu verset-cu-verset şi aplicații teologice. Sunt consultați mulți cercetători biblici, dar acest fapt nu domină comentariul, permițând cititorului să se concentreze asupra mesajului autorului textului biblic. Deși se adresează în principal celor care cunosc limba greacă a Noului Testament, aceste comentarii vor fi utile şi celor cărora le lipsesc aceste cunoștințe. Seria conține 20 de volume, iar editorul general este Clinton E. Arnold.

Evanghelia lui Marcu, scrisă într-un ritm rapid, puternică și sugestivă, îl duce pe cititor în lumea fascinantă a vieții, morții și învierii lui Isus, Mesia, cea mai importantă persoană din istoria omenirii. Mark Strauss folosește o abordare narativă și teologică pentru a ne facilita pătrunderea în stilul viu de povestire al lui Marcu, în scopurile lui teologice și în temele narațiunii. Autorul pune emfază atât pe mesajul lui Isus despre Împărăția lui Dumnezeu, cât și pe misiunea lui Isus de a suferi și de a muri ca răscumpărare pentru păcatul uman. Isus ne cheamă să fim ucenicii Săi și să trăim în ascultare de cerințele Împărăției lui Dumnezeu.

Despre autor

MARK  L. STRAUSS (PhD Aberdeen) este profesor de Noul Testament la Seminarul Bethel din San Diego. A scris mai multe cărți, printre care se află The Davidic Messiah in Luke-Acts, DistortingScripture? și FourPortraits, OneJesus. El este editor asociat al seriei de comentarii exegetice de la Zondervan și este membru în comitetul de Traducere a Bibliei care coordonează traducerea NIV.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 28379
Autor Mark L. Strauss, Clinton E. Arnold (ed. gen.)
Editura Noua Speranta
Nr. pagini 830
Dimensiuni 17,5 x 24,5 cm
Anul publicarii 2022
Seria Comentarii exegetice ale Noului Testament
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta rigida
Legare coasere
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.