Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Modelul lui Isus. Plantarea de biserici dupa modelul instituit de Isus

Dietrich Schindler

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 28 puncte.
28,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 28 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

În domeniul plantării de biserici, Modelul lui Isus este un ghid unic, bazat pe modurile lui Isus de a lucra şi pe învăţăturile Sale. Cartea este scrisă pentru cei care doresc deopotrivă un fundament biblic şi un ajutor practic pentru deschiderea de noi biserici.
Modelul lui Isus constituie totodată un manual de pregătire pentru ucenici, care cuprinde patru niveluri: ucenicie, antrenare, conducerea unui departament de slujire şi conducerea procesului plantării unei biserici. Viziunea radicală a autorului este de a vedea acest tip de pregătire reprezentând un ciclu care se reproduce constant in biserici. Dietrich arată că acest tip de ucenicie este rodul unei relaţii reale şi strânse cu Isus, precum şi faptul că un grup mic în care există încredere şi acceptare reciprocă ne ajută să păstrăm această relaţie. Autorul împărtăşeşte din propria experienţă cum a aplicat principiile pe care îi îndeamnă şi pe alţii să le urmeze.

Cititorul cărţii Modelul lui Isus nu dobândeşte doar un tezaur de idei practice privitoare la plantarea bisericilor, ci mai mult decât atât: sugestii preţioase legate de modul în care Isus poate constitui punctul central al plantării de biserici şi al lucrării bisericii.

-- Profesor Craig Ott, Trinity Evangelical Divinity School, Deerfield, Chicago, coautor al lucrării Global Church Planting

Dietrich Schindler şi-a luat masteratul la Seminarul Fuller din Statele Unite. S-a născut şi a crescut în America, într-o familie de imigranţi germani, iar ulterior s-a întors în Germania, unde a plantat şi a păstorit de atunci cinci biserici noi. Din anul 2008, conduce departamentul de plantare de biserici din cadrul Bisericii Evanghelice Libere din Germania şi a fost invitat să vorbească despre plantarea de biserici la conferinţe organizate în Germania, Austria, Elvetia, Franţa, Norvegia, Suedia şi Olanda. Cartea aceasta a fost publicată prima oară în limba germană în 2010 cu titlul Das Jesus-Modell: Gemenden grunden vvie Jesus. Dietrich este căsătorit cu Jan Carla şi au trei copii.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25223
Autor Dietrich Schindler
Editura Succeed Publishing
Nr. pagini 224
Dimensiuni 14,7 x 20,7 cm
Anul publicarii 2017
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 9786068218854

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.