Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Ghidul de la A la Z al lucrarii de vindecare

David Cross

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 60 puncte.
60,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 60 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cartea de față este absolut unică. E un dicționar de la A la Z, o lucrare de referință. Trebuie să fie, așadar, o carte cuprinzătoare și, sperăm, o resursă accesibilă, nu-i așa? Va trebui să-ți pună la dispoziție minimul ireductibil pe care trebuie să-l știi, să fie succintă, instructivă și judicioasă, nu-i așa?

Într-adevăr, ai pe deplin dreptate în toate aceste privințe, pentru că această carte satisface toate aceste așteptări. Mai e ceva. Este singura scriere de la A la Z, pe care am citit-o, care merge efectiv de la A până la Z. Da, ea va fi resursa pastorală și biblică de referință spre care te poți îndrepta cu referire la orice aspect legat de vindecare, la orice expresie sau termen relevant, la orice subiect sau temă care-ți vine în minte… și, apropo, vei găsi pe paginile ei mult mai multe lucruri decât cele care și-au făcut vreodată apariția pe radarul tău spiritual.

Cu sute de definiții, comentarii inspirate și ilustrații creative, David Cross rezumă fundamentele lucrării de vindecare și eliberare a lui Isus în secțiuni ce merită citite, oferindu-ți o mini-bibliotecă de învățătură dinamică. Această carte de referință îți va împuternici și extinde înțelegerea pe care o ai asupra lucrării de vindecare și eliberare și îți va oferi soluții personale care să te ajute în trăirea vieții de creștin.

"Un instrument esențial în mâinile oricărei persoane care este implicată în vreun fel în slujirea prin rugăciune. O mină de aur pentru lucrarea de vindecare! Vă recomand fără rezerve această carte."

-- Peter Horrobin

David Cross este director internațional adjuct al Ellel Ministries și director regional al acestei lucrări, pentru Europa de Vest. David și soția lui, Denise, sunt doi dintre conducătorii seniori ai lucrării internaționale, având 25 de ani de experiență, în care au predat și au slujit în vederea vindecării în toată lumea.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25416
Autor David Cross
Editura Elpis
Nr. pagini 460
Dimensiuni 16,8 x 24 cm
Anul publicarii 2018
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta rigida
Legare coasere
Limba Romana
ISBN 978-606-8768-05-2

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.