Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Inchinatorul profetic

Anna Blanc

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte.
20,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 20 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Inchinatorul profetic este acea persoana care canta intr-o echipa de inchinare si cauta sa il slujeasca pe Dumnezeu si sa slujeasca oamenilor Sai, cantand pe baza Scripturii. Diversele provocari si impliniri de care au parte inchinatorii profetici sunt multe, insa ele sunt, in mod surprinzator, comune tuturor.

"Inchinatorul profetic" este o resursa destinata echiparii cantaretilor profetici si incurajarii lor in chemarea pe care o au. Aceasta carte are o abordare instructiva, dar cuprinde, in acelasi timp, si exemple din experienta personala a Annei Blanc, dobandita in anii petrecuti ca inchinator profetic si lider de inchinare in cadrul International House of Prayer. Atinge, de asemenea, si chestiuni practice ale inimii, oferind indrumari cu privire la dezvoltarea pe plan muzical, vocal, dar si la aprofundarea in cunoasterea Cuvantului lui Dumnezeu. Aceasta resursa bogata in instructiuni si, totusi, usor abordabila se adreseaza oricarui cantaret si lider de inchinare care este implicat, sau doreste sa se implice, intr-o casa de rugaciune sau intr-o echipa de inchinare.

Anna Blanc slujeste ca misional mijlocitor la IHOPKC, unde este lider de inchinare inca din anul 2005. Avand o dimploma in stiintele comunicarii, limbajului si auzului, dorinta Annei este sa compuna melodii care ating inima lui Dumnezeu si care vindeca inimile zdrobite. A predat un curs avansat de inchinare profetica la academia de muzica a IHOPU. Locuieste in Kansas City impreuna cu sotul ei Shawn si cei doi fii ai lor.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24592
Autor Anna Blanc
Editura Nu
Nr. pagini 138
Dimensiuni 15 x 21,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.