Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Harfa

Puiu Chibici

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 52 puncte.
52,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 52 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Mi-am pus HARFA mea in slujba unui Nume, Nume inaltat si minunat, ISUS

Culegere de cantari, pe note, cu textul integral al cantarilor
Muzica si versuri: Puiu Chibici

* * *

În întâmpinarea dorințelor sfinte de a lăuda pe Domnul cu psalmi, cu cântări de laudă, cu cântări duhovnicești, cu versuri și melodii primite de la El, cartea fratelui Puiu Chibici dăruiește aceste imnuri minunate tuturor iubitorilor de cântare și de Dumnezeu. Puse pe note de fratele Andrei Fedur, ele sunt oferite spre bucuria sufletească a celor ce le vor cânta sau auzi, spre mângâierea celor apăsați de încercări și grijuri, spre mântuirea celor nemântuiți, dar mai ales spre slava Domnului Isus Cristos!
Mulțumim Domnului pentru aceste minunate cântări, ne rugăm pentru binecuvântarea și răsplătirea leviților puși în slujba Domnului și nădăjduim să le auzim cântate aici și oată și în veșnicie!

-- Pastor Viorel Candrianu
Ipotești, Suceava

Cântarea creştină nu este doar muzică; ea este închinare adusă lui Dumnezeu şi este expresia sentimentelor sublime ale sufletului uman faţă de Creator. Ea nu conţine doar armonie muzicală, ci are la bază armonia sufletului, a duhului şi a trupului prin sfinţire, în acord cu voia lui Dumnezeu exprimată prin Scripturi.
Cântarea creştină nu este doar artă, ci este o armă spirituală puternică în mâna celui care vrea să biruiască duhurile care se năpustesc asupra fiinţei umane. Ea nu este doar plăcere de a cânta sau de a asculta, ci este o slujire adusă lui Dumnezeu şi semenilor. Prin ea, cel care o ascultă este ajutat să pătrundă în marele univers al tainelor duhovniceşti care ne apropie de Dumnezeu. Tot prin ea, cel care o cântă aduce prinosul laudei şi mulţumirii Celui care este vrednic să o primească din inima celui care a gustat harul măreţ al mântuirii.
Puiu Chibici a reuşit în activitatea sa muzicală să păstreze cântarea creştină la standardele ei scripturale. Această colecţie a sa a devenit deja tezaurul multor biserici creştine şi va deveni şi pentru generaţiile viitoare un model al slujirii şi al închinării prin cântare.

-- Pastor Marius Livanu

Această harfă este un rod de peste ani al compozitorului Puiu Chibici. Am apreciat mult dorinţa autorului de a-şi lăsa scrise compoziţiile generaţiilor care vor urma.
Răsfoind şi analizând aceste cântări, am descoperit cu uimire un repertoriu bogat, scris într-o varietate componistică deosebită, cu un melos plăcut, uşor de transmis ascultătorilor, lucru care se şi observă prin numărul mare de cântări deja introdus în biserică.
Este evidentă originalitatea autorului atât prin forma muzicală a cântărilor, cât şi prin amprenta stărilor sufleteşti născute din experienţe personale cu Dumnezeu.
Trebuie să precizăm faptul că, în multe cântări, se resimte un iz specific folclorului românesc, lucru care confirmă o puternică legătură a compozitorului cu viaţa şi muzica românească tradiţională.
Incă o dată îmi exprim bucuria la apariţia acestei culegeri reprezentată de fratele nostru Puiu Chibici.

-- Profesor Marian Fedur

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25613
Autor Puiu Chibici
Editura Carmel Print
Nr. pagini 220
Dimensiuni 16 x 23 cm
Anul publicarii 2013
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-973-7738-16-5

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.