Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Culegere de cantari duhovnicesti. Editie noua

BIMECAP "Lastarii de maslin"

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 100 puncte.
100,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 100 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Cuvânt introductiv

Îl binecuvântăm pe Dumnezeu din ceruri şi îi aducem mulţumire Lui, în primul rând, pentru ajutorul pe care ni l-a dat în alcătuirea acestei noi harfe de cântări, a Bisericii Apostolice Penticostale.
Noi credem că această „Culegere de cântări duhovniceşti" va fi benefică tuturor acelora care vor să Îl laude pe Dumnezeu, din toată inima, prin cântări.
Această harfă a luat formă datorită Duhului Sfânt a Lui Dumnezeu care a lucrat în inimile acelora care şi-au adus contribuţia la alcătuirea ei.
Ideea unei noi harfe de cântări, care să însumeze un număr mult mai mare de cântări decât acela din ediţiile apărute până acum, aparţine fratelui prezbiter Nicolai Cireada din Stăneşti - Ucraina. Mai apoi această idee a fost susţinută şi promovată de fratele păstor Visarion Michitiuc din Privorochea - Ucraina. Nu după mult timp, această idee a fost susţinută de mai mulţi fraţi, atât din Ucraina cât şi din România, simţindu-se o nevoie tot mai proeminentă de a fi în mijlocul bisericilor şi în cercurile de rugăciune penticostale, cât şi în adunările independente, la dispoziţia fraţilor, o singură harfa în care să fie cuprinse cât mai multe cântări posibile. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, această lucrare a prins contur până la forma pe care o aveţi în faţa dumneavoastră. Pe această cale am vrea să mulţumim acelora care au contribuit la alcătuirea acestei culegeri de cântări. Mulţumim fraţilor Munteanu Gheorghe şi Sanduleac Ion din Oprişeni - Ucraina, pentru implicarea lor maximă în realizarea acestei lucrări.
Pentru grafica coperţii, mulţumim fratelui Samuel Covaşă din Rădăuţi. Datorită creşterii cererilor pentru această culegere de cântări şi datorită epuizării primelor ediţii, am luat hotărârea de a retipări şi edita o nouă ediţie a aceleiaşi harfe, recorectată, rearanjată, şi totodată adăugând un număr mai mare de cântări spre slava Lui Dumnezeu în aproximativ acelaşi număr de pagini. Am păstrat numerotaţia cântărilor ca în prima ediţie, iar cântările adăugate au fost aranjate în a doua parte a acestei harfe care conţine şi un index tematic separat. Aş dori ca Dumnezeu să binecuvânteze pe toţi aceia care vor folosi această lucrare, în slujba de laudă la adresa Lui.
Cântările de aici să fie un noian de binecuvântări duhovniceşti pentru toţi acei care le vor cânta. Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Păstor Dorel Pînzaru, Preşedintele Bordului Internaţional de Misiune şi Evanghelizare Creştin Apostolic şi Penticostal „Lăstarii de Măslin " Rădăuţi

Cartea contine textul cântărilor, nu și notația muzicală.
Conține un număr de 3555 de cântări.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25270
Autor BIMECAP "Lastarii de maslin"
Editura Lastarii de maslin
Nr. pagini 1460
Dimensiuni 15,5 x 21,5 cm
Anul publicarii 2016
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia a II-a
Coperta rigida
Legare coasere
Limba Romana
ISBN 978-606-94066-1-8

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.