Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Biblia si managementul afacerilor. O perspectiva biblica asupra conducerii afacerilor

Dr. Samuiel Balc, Adin D. Pop

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 33 puncte.
33,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 33 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Prefata

La inceput a fost facerea, apoi a-facerea, urmeaza re-facerea...
Acesta a fost Big Bang-ul care a declansat scrierea acestei lucrari. Am fost realmente fascinati de perspectiva ce o lanseaza aceasta inlantuire de termeni privind Ia evolutia afacerilor pe care le-au facut oamenii de-a lungul istoriei si in special crestinii, vazute acum in secventialitatea: creatie-cadere-rascumparare.
Viziunea propusa este una simpla (foarte practica), aplicata (orice afacere, orice job) si in acelasi timp biblica (privim totul prin lentila Seripturii). Dumnezeu este Facatorul si cu facerea Lui a inceput cladirea universului, a omului si a vietii - si acestea toate au fost bune. A-facerea este cladirea (inaltarea) omului cazut, care a construit pe langa Dumnezeu si prin neascultare a permis ca pacatul si suferinta sa cuprinda motivatiile, actiunile, relatiile, tranzactiile, afacerile samd - si acestea nu au mai fost bune. De aceea, a fost si este nevoie de re-facere in toate zidirile omului si aceasta poate avea loc numai pentru omul nou, unit eu Dumnezeu, in persoana Rascumparatorului Isus Hristos.
Prin lucrarea de fata, se doreste a se aduce lumina lui Hristos intr-o lume pestrita si clar-obscura a afacerilor. Obiectivul este acela de a suprapune dimensiunea spirituala peste fiecare viziune, plan, decizie, actiune a celor care lucreaza in afaceri. Cu alte cuvinte, se doreste promovarea afacerilor eu scop biblic, conduse in chipul slujitor si nu secular, sprijinind cu dragoste pe oamenii care lucreaza responsabil si cu consecventa pentru gloria Numelui lui Dumnezeu si pentru painea cea de toate zilele. Aceste interese majore se regasesc in lucrarea de fata, aceasta fiind o lucrare traita zilnic, nu doar o inlantuire de "vorbe mestesugite" adunate intr-un interval de timp.

Autorii. Octombrie 2015

Descoperiti principiile biblice pentru afaceri conduse SPRE SLAVA LUI DUMNEZEU SI IMPLINIREA OMULUI!

Cuprins

Prefata
Introducere

1. Conceptul de management al afacerilor
2. Conducere. Leadership. Performante. Succes
3. Principii biblice in managementul afacerilor
4. Afacerile: un mediu potrivit pentru evanghelizare?

Concluzii
Bibliografie

SAMUIEL BALC. Nascut la data de 23 aprilie 1973, comuna Pui, Jud. Hunedoara, Dr. Samuiel Balc este Conf. Universitar la Institutul Teologic Baptist din Bucuresti.
Profesor (Conf.) la "The Romanian - American Baptist Theological Seminary" USA.
Absolvent al Institutului Teologic Baptist din Bucuresti promotia 1997, a obtinut titlul de Doctor in Teologie la Universitatea din Bucuresti in anul 2005.
Intre anii 1997-2000 a slujit ca pastor al Bisericii Crestine Baptiste din Racovita, Jud. Sibiu, iar din anul 2000 slujeste ca pastor al Bisericii Crestine Baptiste din Gura Raului, Comuniutea de Sibiu.
Este casatorit cu Cristina Balc si impreuna au doi copii, Daniel si Emanuel.

ADIN D. POP Nascut la 14 noiembrie 1968 la Cluj-Napoca, absolvent al Universitatii Tehnice Cluj (automatizari si calculatoare, 1996) si avand un masterat in managmentul afacerilor (MBA, Facultatea de Business Cluj, 1999) - a lucrat in ultimii 17 ani pentru mai multe companii regionale si multinationale, ocupand pozitii de conducere executiva, unde a acumulat o experienta importanta in managementul organizatiilor de afaceri.
In prezent este consultant antreprenorial, cu servicii dedicate in domeniile: auditul si reproiectarea proceselor de afaceri, consultanta strategica, MSCA, business planning, management de proiect.
Din anul 2008 este membru al Bisericii Baptiste "Limanuri Bune" Cluj, unde actual slujeste ca si pastor (absolvent al Institutului Teologic Baptist din Bucuresti, 2014).
Este casatorit cu Ana-Maria si au impreuna doua fete, Anna Eliza si Petra Sofia.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24595
Autor Dr. Samuiel Balc, Adin D. Pop
Editura Nu
Nr. pagini 208
Dimensiuni 17,5 x 24,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.