Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Un an de intelepciune pentru femei. 365 de meditatii din Proverbe

Debbi Bryson

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 42 puncte.
42,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 42 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"Un an de intelepciune pentru pentru femei: 365 de meditatii din Proverbe" este un instrument practic care va ajuta femeile in umblarea lor zilnica cu Domnul.

Traim intr-o lume absurda in care femeile iau decizii gresite si sufera prejudicii colaterale din cauza deciziilor gresite ale altora. Cartea "Un an de intelepciune pentru femei: 365 de meditatii din Proverbe", bazata pe programul audio cu acelasi nume, s-a nascut din nevoia imperioasa a femeilor de a cunoaste felul in care abordeaza Dumnezeu fiecare aspect al vietii lor, prin intermediul cartii impresionante si practice a Proverbelor. Pentru cei multi, cartea Proverbe este dificil de studiat, deoarece temele fluctueaza de la un verset la altul.

Debbi Bryson, fondatoarea si managerul Bible Bus Stop Ministries, este pasionata de Cuvantul lui Dumnezeu si are o dragoste profunda fata de femei. Ea s-a convertit la inceputul trezirilor din anii 1960–70, cunoscute ca "The Jesus People Revival." Apoi Dumnezeu a calauzit-o spre mica biserica Calvary Chapel, pastorita de pastorul Chuck Smith.

De cand a devenit crestina, Debbi s-a implicat in invatarea femeilor in toate stadiile umblarii lor in credinta. Lui Debbi ii place sa impartaseasca Evanghelia atat de mult, incat oricine – de la cea mai problematica adolescenta pana la vaduva singuratica sau la mama tanara – poate sa asculte un cuvant de incurajare sau de mangaiere, un cuvant al adevarului si al mantuirii. Debbi a avut oportunitatea de a preda in cadrul taberelor, conferintelor si studiilor biblice din tara si de peste hotare.

Impreuna cu sotul ei, George, Debbi este gazda unui program saptamanal de radio numit The Field Report pe CSN, in timp ce ea slujeste si in bordul de organizare a taberei internationale anuale ale sotiilor de pastori din California Programul audio al mesajelor ei devotionale, Wisdom for Women, este transmis prin intermediul retelei Facebook sau prin e-mail la peste 3000 de ascultatoare din toata lumea. Debbi a primit numeroase scrisori de la femeile care asculta zilnic aceste mesaje.
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24802
Autor Debbi Bryson
Editura Nu
Nr. pagini 380
Dimensiuni 14,8 x 20,9 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (3)

foarte utilaComentariu de ANDREEA
Evaluare
Este o carte foarte utila pentru femeile care cauta o partasie reala cu Dumnezeu. Planul de citire al Bibliei este foarte frumos structurat si te ajuta sa parcurgi cuvantul lui Dumnezeu intr-un mod foarte dinamic, lipsit de monotonie. Pana acum este devotionalul meu preferat. (Postat pe 25.11.2019)
un devotional ffffoarte bun pt femei (surori) pacat ca ceva asemanator nu-i si pt barbati :(Comentariu de Mihai
Evaluare
Am cumparat si eu acest devotional pt sotia mea, si vreau sa va spun ca este unul foarte foarte bun, unde exista un verset, meditatie sau un commentariu si parte aplicativa si include si citirea bibliei intrun an :). Din pacate pt parbati exact acelasi format nu am gasit nimik pe piata, desi am cumparat mai multe devotionale, nici unul nu-i ca acesta, foarte bun :) (Postat pe 23.03.2018)
Un devoțional de nota 10.Comentariu de Georgiana
Evaluare
Am avut multe devotionale care sa ma ajute in timpul meu cu Dumnezeu , dar aceasta carte cu siguranța va fi folosită mulți ani de-a lungul. O carte nemaipomenit de inspirațională, care te ajuta și îți da direcție zi de zi. O carte in care fiecare proverb din Biblie este enunțat , explicat și îți arată moduri in care sa-l pui in aplicare. (Postat pe 01.03.2018)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.