Cautam traducatori din engleza, pentru carte crestina. Experienta constituie un avantaj. Trimite CV la ct@kerigma.ro   

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

O comoara nebanuita

Tamera Alexander

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte.
39,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 39 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Hotărâtă să tempereze ieșirile rebele ale fratelui ei, McKenna Ashford acceptă invitația verișoarei lor de a se muta în Vest, unde să o ia de la capăt. Însă odată ajunsă acolo, descoperă repede că viața în Copper Creek, Colorado, nu este nici pe departe ceea ce se așteptase ea. Purtând poveri mai mari decât s-ar fi cuvenit pentru vârsta ei fragedă, McKenna se străduiește să fie pentru fratele ei, Robert, părintele de care acesta are nevoie și nu sora mai mare pe care el nu o suportă. Însă o „comoară neașteptată” o provoacă să ia hotărâri noi zi de zi, dar îi și deschide ușa spre o nouă șansă de a-și recâștiga încrederea – și poate chiar și să cunoască iubirea.

Șeriful Wyatt Caradon se luptă cu îndârjire să îi aducă pe răufăcători înaintea justiției, dar anii petrecuți pe drumuri i-au secătuit sufletul. Când destinul i se intersectează cu cel al lui McKenna Ashford, este silit să se confrunte cu trecutul pe care nu-l voia cu niciun chip readus la viață, dar e și pus față-n față cu femeia care l-ar putea ajuta să-și construiască viitorul după care tânjește.

Pe măsură ce McKenna se străduiește să renunțe la încăpățânarea ei de a se descurca pe cont propriu, iar Wyatt cântărește riscul de a-și deschide din nou inima, cei doi descoperă o nebănuită comoară. Însă vor fi nevoiți să plătească un preț pentru ea.

Tamera Alexander este o romancieră de succes, ale cărei lucrări au fost premiate sau nominalizate la numeroase distincții literare, printre care se numără Premiul Christy, Premiul RITA și Premiul Carol. Tamera și soțul ei locuiesc în Tennessee.

Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 25086
Autor Tamera Alexander
Editura Casa Cartii
Nr. pagini 386
Dimensiuni 13,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2017
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN 978-606-732-082-4

Comentarii

Comentarii (7)

Recomand!!!Comentariu de Ioana
Evaluare
O carte deosebita si captivanta. Tamera Alexander scrie intr-un mod exceptional, astfel incat sa te faca sa ajungi pana la ultima fila a povestii. (Postat pe 02.12.2019)
Superba!Comentariu de Naomi
Evaluare
Imi plac cartile cu povestiri din anii trecuti, cu alte ocupatii, vestimentatii etc. Mi se pare ca inteleg mai bine cum se traia in vremea aceea. Recomand cu incredere! (Postat pe 21.08.2019)
MinunataComentariu de Simona
Evaluare
Ador romanele care au ca poveste scrieri din anii 18050-1900... te tine cu sufletul la gura. (Postat pe 10.02.2019)
MinunataComentariu de Dana
Evaluare
O carte minunta, eu ador povestile in care actiunea se petrece in anii trecuti, o poveste interesanta si usoara de citit, merita. (Postat pe 04.12.2018)
FrumoasăComentariu de Maria
Evaluare
Când mă prinde tare o carte, mi-e foarte greu să o las din mână și să mai fac și altceva. Cam asta mi s-a întâmplat cu acest roman. M-a pus pe gânduri și m-a făcut să înțeleg că fiecare om merită o a doua șansă. (Postat pe 02.11.2018)
Incurajatoare!Comentariu de Livia
Evaluare
E o adevarat incurajare! Personal mi-a dat de gandit la cat de mult as astepta indreptarea/schimbarea unei persoane dragi fie frate, fie prieten. Merita achizitionata si CITITA! (Postat pe 27.03.2018)
evaluareComentariu de Ana
Evaluare
O carte impresionant de frumoasa. Nu am putut sa o las din mana, asa ca am citit-o pe toata intr-o zi. Captivanta si in acelasi timp emoționanta. (Postat pe 05.01.2018)

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.