Bine ai venit!         

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Femeia care stie sa astepte. Cum sa devenim placute lui Dumnezeu in timp ce asteptam sotul potrivit

Debby Jones & Jackie Kendall

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte.
32,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 32 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

"Femeia care stie sa astepte" este una dintre cele mai eficiente carti pe care le-am folosit in lucrarea de ucenicie cu tinerele necasatorite. De asemenea, pentru mine insami cartea a fost o binecuvantare inca din vremea cand nu eram casatorita. O voi folosi cu siguranta multi ani de-acum incolo in lucrarea mea.

-- Brenda Rich
Decan, responsabil cu consilierea studentelor din Columbia International University

Literatura actuals accentueaza parca prea mult increderea in propriile noastre puteri, si nu in puterca Salvatorului nostru. "Femeia care stie sa astepte" depaseste limitele psihologiei contemporane si ia ca fundament Cuvantul neclintit al lui Dumnezeu. Deoarece asociaza in mod creativ adevarurile biblice si evaluarea realista a problemelor cu care se confrunta tinerele astazi, aceasta carte merita un loc de cinste in biblioteca oricarei femei!

-- Tara D. McClary
Fost consilier al femeilor de cariera. Coordonator al lucrarii cu tinerele necasatorite in Briarwood Presbyterian Church Birmingham, Alabama

Dupa 22 de ani de casatorie, cartea "Femeia care stie sa astepte" m-a ajutat sa patrund mai mult ca oricand sentimentul sigurantei in Cristos. Am inteles astfel ca nici tatal meu pamantesc, nici sotul meu sau altcineva nu-mi poate da siguranta, ci numai Dumnezeu. Ce principiu eliberator - nu doar pentru mine, dar si pentru sotul meu! Acum casnicia noastra este cu atat mai statornica, cu cat nu mai am asteptari nerealiste de la el.

-- Jimmie Davis
Coordonator al lucrarii cu surzii din First Baptist Church, Atlanta

JACKIE KENDALL, in calitatea sa de presedinte al organizatiei Power to Grow Ministries, este extrem de solicitata pentru a tine prelegeri unor oameni de toate varstele si in tot felul de circumstante ale vietii. Stilul predarii ei este direct, patrunzator, plin de umor, aducator de alinare si incurajator. Jackie locuieste cu sotul si cei doi copii ai lor in Florida.

DEBBYJONES, in calitate de conferentiar pentru Crossover Comunications International, a avut oportunitatea de a comunica mesajul Cuvantului lui Dumnezeu in Europa, America Latina si pretutindeni in Statele Unite ale Americii. Debby locuieste in Columbia, Carolina de Sud, impreuna cu sotul si cei patru copii ai lor.

CUPRINS

Prefata
Cuvant inainte
Capitolul 1. Femeia care se leapada de sine
Capitolul 2. Femeia sarguincioasa
Capitolul 3. Femeia credincioasa
Capitolul 4. Femeia virtuoasa
Capitolul 5. Femeia devotata
Capitolul 6. Femeia pura
Capitolul 7. Femeia sigura
Capitolul 8. Femeia implinita
Capitolul 9. Femeia convinsa
Capitolul 10. Femeia rabdatoare

Ce spun altii...

Am comandat deja mai multe carti si le-am trimis la pastori, conducatori de tineret, tinere necasatorite, mame singure, femei casatorite, fete de liceu, studente, femei de cariera, misionare si fiice de misionari din diverse parti ale lumii...

-- REBECCA WHISNANT
Conducator de studiu biblic pentru femeile necasatorite

"Femeia care stie sa astepte" este una dintre cele mai eficiente carti pe care le-am folosit in lucrarea de ucenicie cu tinerele necasatorite. De asemenea, pentru mine insami cartea a fost o binecuvantare inca din vremea cand nu eram casatorita. O voi folosi cu siguranta multi ani de-acum incolo in lucrarea mea.

-- BRENDA RICH
Decan, responsabil cu consilierea studentelor din Columbia International University

Literatura actuala accentueaza parca prea mult increderea in propriile noastre puteri, si nu in puterea Salvatorului nostru. "Femeia care stie sa astepte" depaseste limitele psihologiei contemporane si ia ca fundament Cuvantul neclintit al lui Dumnezeu. Deoarece asociaza in mod creativ adevarurile biblice si evaluarea realista a problemelor cu care se confrunta tinerele astazi, aceasta carte merita un loc de cinste in biblioteca oricarei femei!

-- TARA D. McCLARY
Fost consilier al femeilor de cariera. Coordonator al lucrarii cu tinerele necasatorite din Briarwood Presbyterian Church Birmingham, Alabama

Dupa 22 de ani de casatorie, cartea "Femeia care stie sa astepte" m-a ajutat sa patrund mai mult ca oricand sentimentul sigurantei in Cristos. Am inteles astfel ca nici tatal meu pamantesc, nici sotul meu sau altcineva nu-mi poate da siguranta, ci numai Dumnezeu. Ce principiu eliberator - nu doar pentru mine, dar si pentru sotul meu! Acum casnicia noastra este cu atat mai statornica, cu cat nu mai am asteptari nerealiste de la el.

-- JIMMIE DAVIS
Coordonator al lucrarii cu surzii din First Baptist Church, Atlanta

Cand am fost trimisa in Kiev (Ucraina) ca invatatoare pentru copiii misionarilor, "Femeia care stie sa astepte" a fost printre putinele carti carora le-am putut face loc in bagajul meu. Pentru mine ea este "harta comorii", care mi-l va arata pe "Boaz" cand va aparea in viata mea.

-- BKCKY DnWiTT
Misionara Southern Baptist Convention

In slujba mea de la universitate am ocazia ca macar o data pe saptamana sa le vorbesc femeilor despre relatiile lor; ca atare am recomandat in numeroase randuri cartea "Femeia care stie sa astepte".

-- DOTTIE MYATT
Departamentul de Educatie din Union University

Prefata

Este aceasta carte una dintre multele lecturi destinate femeilor necasatorite? Nicidecum! Credem ca prezenta lucrare este unica deoarece nu are ca subiect statutul femeii (necasatorite, casatorite, divortate, vaduve), ci starea inimii ei. Ne propunem aici sa indreptam atentia femeilor inspre Cel ce le poate intelege si implini nazuintele inimii. Mult prea multe femei traiesc cu speranta ca vor intalni odata un barbat care le va despovara inima. Ele cred ca viata se rezuma la a iubi un barbat cu care sa se casatoreasca si sa aiba copii. Cautarile adanci ale inimii nu pot fi insa implinte nici de barbati, nici de femei sau copii, ci doar de Mirele ceresc, Cristos Isus. Aceasta carte apropie femeia de Dumnezeu, implinindu-i dorinta de a fi iubita si pretuita de un barbat.
Cartea "Femeia care stie sa astepte" nu arata femeii cum isi poate gasi sotul potrivit, ci cum poate ea deveni sotia potrivita. Lucrarea are in vedere cele 10 calitati ale femeii decrise in cartea Rut din Sfanta Scriptura. Aceste calitati nu numai ca vor ajuta femeia necasatorita sa-si aprofundeze dragostea pentru Mirele ceresc, dar o vor si calauzi si pazi in drumul spre cunosterea viitorului sot, o vor sprijini in casnicie si o vor mangaia pe vaduva sau pe femeia parasita de sot. Citind cartea veti vedea cat de rninunat se contureaza aceste calitati in viata lui Rut. Ea s-a lepadat de sine inaintea lui Cristos Domnul, a dat dovada de sarguinta ca femeie necasatorita, s-a increzut in Dumnezeu fara sovaire, s-a aratat virtuoasa in fiecare zi a vietii, L-a iubit pe Domnul cu credinciosie neclintita, a dat dovada de curatie sentimentala si fizica, a fost sigura, a raspuns problemelor vietii cu multumire, a luat hotarari bazate pe convingere si a asteptatat cu rabdare ca Dumnezeu sa-i implineasca nevoile.
Tu ce astepti? Slujba perfecta, relatia ideala, un camin, o cariera, un copil? Cum va fi cand vei primi ce-ti doresti? Iti vor da toate acestea bucuria deplina pe care o astepti? Orice altceva in afara de dragostea pentru Isus Cristos, indiferent cat de bun ar fi acel lucru, iti va aduce doar descurajare si amagire. Sa invatam, asadar, din viata lui Rut ce inseamna a fi cu adevarat o femeie placuta lui Dumnezeu, o "femeie care stie sa astepte".
Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 21961
Autor Debby Jones & Jackie Kendall
Editura Nu
Nr. pagini 175
Dimensiuni 14 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Comentarii (24)

Comentariu de o femeie
Evaluare
doamnelor si domnisoarelor,haideti sa fim cateva momente rationale si sa vorbim serios.Am citit "n" carti de genul asta si m-au ajutat cu nimic nici pe mine nici pe prietenele mele.Lozinci de genul"asteapta,ai rabdare,cand tu ai 37 ,38 de ani...poater sa asteptam menopauza.da,ea va veni oricum dar anii pierduti fara familie si copii cine o sa-i aduca inapoi.Spuneti ca un copil nu va aduce decat dezamagire,vedeti sa nu ramaneti fara el si atunci veti fi mai umila.Pe scurt,cartea=BALIVERNE nu ma incarzeste noaptea nu ma saruta de buna dimineata.numai bine si dati banii de carte!!!!! (Postat pe 05.04.2009)
Comentariu de Dana Faina
Evaluare
Fetelor, va indemn sa cititi aceasta carte. Veti gasi in ea comori care va vor imbogati si va vor imcuraja in timp ce asteptati dupa alesul inimii voastre. Unul din versetele mele preferate pe care l-a citat si AlyB este: "Asteptarea celor neprihaniti nu va fi decat bucurie." L-am avut scris pe invitatia de logodna, pentru ca l-am avut ca si motto al asteptarii mele atat de indelungate prin pustia singuratatii. Aveam 42 ani cand Domnul mi-a binecuvantat asteptarea si as vrea sa spun tuturor ca SE MERITA SA ASTEPTI TIMPUL HOTARAT DE DUMNEZEU PENTRU TINE! Nimeni nu te poate binecuvanta asa cum o poate face El. Nu este usor, dar este cea mai buna cale sa ramai increzator in asteptare. Eu asa am facut si sunt asa de binecuvantata!!!! (Postat pe 04.03.2009)
Comentariu de bianca
Evaluare
Cartea aceasta o recomand tuturor fetelor..este o carte foarte practica si folositoare! Este intradevar o carte eficienta. Merita citita! (Postat pe 19.02.2009)
Comentariu de AlyB
Evaluare
Cartea este tradusa de Anca Vasilioglu, Emanuela Tundrea si Ramona Simut. (Postat pe 16.02.2009)
Comentariu de AlyB
Evaluare
Intr-adevar este o carte foarte buna si o recomand din toata inima fetelor care inca asteapta. Merita sa asteptam. Si numai Dumnezeu ne da puterea aceasta. Mi-a placut foarte mult un sfat din acasta carte(de fapt mai multe,dar in mod deosebit aceasta). Citez din carte : " Si Naomi a zis :" Fii linistita, fiica mea, pana vei sti cum va ispravi lucrul acesta, caci omul acesta nu va avea odihna pana nu va sfarsi lucrul chiar azi"( Rut 3:18). Cine trebuie sa astepte??? Femeia trebuie sa astepte. Cine este cel care nu va avea odihna??? Barbatul, Boaz, nu va avea odihna." Asa ca , fetelor, noi trebuie sa asteptam in tacere. :) Va salut cu un verset care imi place f. mult: "Asteptarea celor neprihaniti nu va fi decat bucurie, dar nadejdea celor rai va pieri" Proverbe 10:28. Fiti binecuvantate de Dumnezeu. (Postat pe 16.02.2009)
Comentariu de Antonela
Evaluare
excelenta carte (Postat pe 16.02.2009)
Comentariu de Ada
Evaluare
Din Satu Mare.. Stiu ca si ea a tradus cartea asta... nu stiu dak e traducerea ei (Postat pe 15.02.2009)
Comentariu de Ionut
Evaluare
Care cRISTINA? (Postat pe 15.02.2009)
Comentariu de Administrator
Evaluare
Ii tradusa de Cristina Bran.. e foarte tare.. (Postat pe 15.02.2009)
Comentariu de adriana
Evaluare
nu am cuvinte.......este o carte excelenta,o carte din care poti invata asa de multe.Este excelenta (Postat pe 08.02.2009)

De la 11 la 20 din totalul de 24

pe pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.