Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Profund. Douăsprezece întrebări esențiale care îți vor capta inima

Dietrich Schindler

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte.
25,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 25 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Isus a răspuns adesea la întrebările care i s-au pus, cu alte întrebări. Formularea creativă a întrebărilor este un minunat mijloc de a provoca gândirea și de a învăța. Dietrich Schindler merge împotriva curentului culturii noastre amintindu-ne că Dumnezeu a asigurat răspunsuri revelându-le în Cartea Sa.

Răspunsurile pe care le căutăm cu toții depind de întrebările pe care suntem dispuși să le punem. Fie că ești sceptic, un căutător, sau cineva care deja a îmbrățișat credința, avem cu toții nevoie de companie în călătoria de căutare a răspunsurilor la întrebările cele mai profunde ale vieții. Mintea creativă a lui Dietrich Schindler, analiza lui penetrantă, inima lui caldă și stilul său transparent, nu te vor dezamăgi!

Dietrich Schindler a creat nu atât de mult o discuție, cât un dans intim cu câteva din întrebările și chestiunile cele mai tulburătoare ale vieții de credință. Bogată teologic, ne stârnește emoții și uneori ne confruntă cu realitățile vieții.

O bună lectură, cu întrebări pentru discuții de grup.


De-a lungul vieţii mele am descoperit că simplitatea şi profunzimea merg împreună. Cartea lui Dietrich Schindler, Profund, le conţine pe amândouă cu măiestrie. Este un manual fertil de serioasă reflecţie la câteva din întrebările de bază ale vieţii. Deopotrivă de actualitate şi atemporală, această carte citează cu abilitate câteva din cele mai bune surse antice şi moderne. Pe măsură ce citesc fiecare capitol pe rând, mă întreb dacă următoarele capitole vor fi tot atât de bune ca şi cele deja citite. Imaginaţia îmi spune nu, dar pe măsură ce continui să citesc, realitatea spune, da! Recomand cu căldură această carte pentru toţi gânditorii, atât creştini cât şi necreştini.

-- George W. Murray, Rector, Columbia International University

O carte de actualitate impune atenţie şi reflecţie. Impletind Scriptura cu fapte de viaţă, Schindler acceptă douăsprezece întrebări provocatoare. Cartea Profund te va aprinde chiar dacă tot ce a mai rămas din tine sunt câţiva tăciuni aproape stinşi. O recomand oricui vrea să crească, să-şi adâncească credinţa.

--  Ian Lawson, pastor, Evangelical Free Church (Lethbridge, Alberta)

Perspicace şi biblic, Schindler loveşte la rădăcina chestiunilor ce frământă inima omenească - lucruri ce sunt aplicabile oricui, indiferent cine ai fi. El ţese cu măiestrie prin preocupările omeneşti cele mai acute şi le răspunde bazat pe Scriptură. Această carte abundentă în poveşti şi antidoturi nu e deloc o lectură fadă! E o minunată unealtă de pre-evanghelizare, în special pentru post-moderni.

-- Marv Newell, Vicepreşedinte, Missio Nexus


Cuprins

Introducere 11

1. DISTANŢĂ 13
2. ÎNDATORIRE 27
3. INEGALITATE 43
4. SOARTA 57
5. EZITARE 73
6. STABILITATE 85
7. OPORTUNITĂŢI 99
8. MORTALITATE 113
9. REALITATE 129
10. PROSPERITATE 145
11. SUFERINŢA 159
12. DORINŢĂ 171
Postfaţă 184


Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 26264
Autor Dietrich Schindler
Editura Succeed Publishing
Nr. pagini 190
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii 2019
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia I
Coperta flexibila
Legare brosare
Limba Romana
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.