Bine ai venit!

Bine ai venit pe KERIGMA online!

 
 
 

Semne ale dragostei Sale

Daniela Delibas

Puncte de fidelitate Acumulezi 29 puncte daca scrii un comentariu la acest produs si 1 punct daca-l evaluezi.
Puncte de fidelitate Cumpara acest produs si acumulezi 27 puncte.
27,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Acumuleaza
puncte de fidelitate
si beneficiaza de ele


Recomanda KERIGMA.ro pe retelele de socializare si acumulezi 1 punct de fidelitate pentru fiecare recomandare.

Cumpara acest produs si acumulezi 27 puncte de fidelitate.

Aboneaza-te la newsletter si acumulezi 60 de puncte de fidelitate (valabil doar daca ai cont si doar la prima abonare).


Prezentare

Detalii

Oare, Tu, Dumnezeul din Cerul Inalt, ne mai vezi?

Aceasta a fost intrebarea care s-a ridicat ca un strigat disperat al unei inimi indurerate de mama, catre tronul lui Dumnezeu. Dar nici merii, nici ciresii, nici prunul si nici chiar nucul sub ale carui crengi ma adapostesc in acest loc al partasiei sfinte, nu au adus prin fosnetul lor vreun raspuns de la Dumnezeu. Asa ca am pasit inapoi in casa, cu inima mahnita si atat de intristata...

A doua zi insa Dumnezeu mi-a raspuns la intrebare. El mi-a spus:

"Asculta, fiica, Eu, Dumnezeu din Cerul Inalt, iti vorbesc!"

Iar felul in care mi-a vorbit si mi-a mangaiat inima in acea zi a fost ca un semn minunat al dragostei Lui, pentru mine si casa mea! El, Dumnezeu din Cerul Inalt, a privit in acea zi la starea intristata a roabei Sale si mi-a raspuns la intrebarea pe care I-am adresat-o in taina.

Ce Minunat este Dumnezeu! El ne trimite la tot pasul semne ale dragostei Sale, semne care atesta prezenta si dragostea Lui in vietile noastre! In cartea Iov este scris: Dumnezeu incarca norii cu aburi si-i risipeste scanteietori; Ii face sa para ca o nuia cu care loveste pamantul sau ca un semn al dragostei Lui! (Sublinierea imi apartine).

In aceasta carte intitulata Semne ale dragostei Sale vreau sa va impartasesc momente speciale din viata mea traite cu Dunezeu in vremuri de bucurie, dar mai ales in vremuri de incercare. Un nor in forma de inima creionat special pentru mine pe cer de degetul lui Dumnezeu, un inger care mi-a comandat un taxi sau un verset special prin care Dumnezeu a vorbit inimii mele intristate, toate acestea au fost ca niste semne minunate ale dragostei Sale, trimise direct din Cerul Sau Inalt! Iar aceste semne m-au tinut tare chiar si atunci cand totul in jur se prabusea!

Da, Dumnezeu ne trimite la tot pasul semne ale dragostei Sale ! Iar prin ele, El ne spune:

Te iubesc cu o iubire vesnica!

Ai incredere in Mine si in lucrarea pe care o fac in viata ta!

Este spre binele tau vesnic!

Dumnezeu iti trimite si tie semne ale dragostei Sale! Le-ai descoperit? Te-ai bucurat de ele? Deschide-ti inima si observa-le si in viata ta! Nu sunt simple coincidente ci sunt semne ale dragostei Sale ! Si pretuieste-le! Sunt divine!

Te invit sa citesti Semne ale dragostei Sale, sa intelegi cat de minunat lucreaza Dumnezeu in vietile copiilor Sai si sa descoperi apoi semnele dragostei Sale lasate si in viata ta! Dumnezeu face semne si minuni in dreptul celor care Il slujesc!

Daniela Delibas


Vezi mai mult

Informatii suplimentare

Informatii suplimentare

Cod 24852
Autor Daniela Delibas
Editura Nu
Nr. pagini 290
Dimensiuni 14,5 x 20,5 cm
Anul publicarii Nu
Seria Nu
Volum Nu
Colectie Nu
Editia Nu
Coperta Nu
Legare Nu
Limba Nu
ISBN Nu

Comentarii

Scrie propriul tau comentariu.

Numai utilizatorii inregistrati pot evalua si scrie comentarii. Pentru a evalua si comenta, te rugam sa te autentifici sau sa-ti creezi cont.